Horoscop Urania zilnic: miercuri, 27 august 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 27 august 2014


Horoscop 27 august 2014, Berbec:

Este o zi bună pentru a începe noi activităţi sau pentru a relua legătura cu vechi prieteni. Planurile de viitor vor începe să dea roade, trebuie doar să depui mai mult efort. După-amiază vei fi tentată să cheltui mai mult decât îţi permite bugetul, încearcă să fii cumpătat!


Horoscop 27 august 2014, Taur:

Problemele financiare nu vor înceta să apară, însă tu nu trebuie să-ţi faci prea multe griji. Discută cu partenerul de viaţă şi încercaţi să găsiţi o soluţie. La job sunt şanse să primeşti o veste mai bună, posibil să fii propus pentru o mărire de salariu sau să ţi se promită o avansare în viitorul apropiat.


Horoscop 27 august 2014, Gemeni:

Este o zi bună pentru a te implica în noi activităţi sau pentru a-ţi face planuri de viitor. După-amiază vei fi tentat să cheltui mai mulţi bani sau să-ţi rezervi bilete pentru o excursie în afara ţării. Înainte de a lua o decizie, încearcă să te sfătuieşti şi cu partenerul de viaţă, sunt şanse ca acesta să fie nemulţumit de felul în care plănuieşti lucrurile.


Horoscop 27 august 2014, Rac:

Eşti tentat să iei decizii fără să te consulţi cu partenerul de viaţă sau să accepţi anumite proiecte la muncă despre care nu ştii mare lucru. Cu toate acestea, ziua de azi nu e benefică pentru schimbări majore, iar de aceea ar fi cazul să încerci să acţionezi cu mai multă precauţie.


Horoscop 27 august 2014, Leu:

Capacitatea de comunicare este excelentă şi te ajută să te afirmi în societate. Indiferent ce alegi să faci pe parcursul acestei zile, şansele de succes vor fi foarte mari. Poţi relua legătura cu un vechi colaborator sau poţi pune bazele unui nou proiect de viitor, dar cu condiţia să finalizezi mai întâi lucrările deja începute.


Horoscop 27 august 2014, Fecioară:

Astăzi sunt şanse foarte mari să demarezi un nou proiect sau să închei o afacere profitabilă. Cu toate acestea, trebuie să fii prudentă în anumite situaţii. Evită să abordezi anumite subiecte cu persoane pe care abia le-ai cunoscut şi în niciun caz nu spune care sunt intenţiile tale de viitor.


Horoscop 27 august 2014, Balanţă:

Relaţiile cu cei din familie decurg foarte bine, iar tu vei avea toate motivele din lume să zâmbeşti şi să te bucuri de viaţă. Cu toate că vei întâmpina câteva dificultăţi în atingerea anumitor scopuri, acest lucru nu ar trebui să te descurajeze. Din contră, te va face să-ţi pui mai mult ambiţia la încercare pentru a-ţi duce la final toate planurile.


Horoscop 27 august 2014, Scorpion:

Deciziile importante ar trebui amânate. Nu este o zi potrivită pentru schimbări majore, iar tu ar trebui să-ţi îndrepţi atenţia spre activităţi plăcute. O şedinţă la spa sau o escapadă în afara oraşului te-ar putea ajuta să-ţi reîncarci bateriile şi să te gândeşti mai bine la planurile tale de viitor.


Horoscop 27 august 2014, Săgetător:

Încăpăţânarea de care vei da dovadă azi nu va cunoaşte limite, iar cei din jur vor fi deranjaţi de atitudinea pe care o vei avea faţă de ei. Ai grijă, acest lucru s-ar putea să te coste, iar acele proiecte pe care speri să le obţii în mod sigur vor ajunge în mâinile altor persoane.


Horoscop 27 august 2014, Capricorn:

Evită să semnezi documente importante sau să iei decizii de viitor. Astăzi nu e o zi benefică schimbărilor, iar tu nu vei avea energia necesară pentru a analiza prea mult anumite situaţii. Astrele te sfătuiesc să-ţi îndrepţi atenţia spre activităţi care te ajuta să te relaxezi şi să-ţi recapeţi forţele.


Horoscop 27 august 2014, Vărsător:

Viaţă personală nu decurge aşa cum trebuie, iar tu ai tendinţa să fii prea irascibil. Schimbările din ultima perioadă te-au pus în dificultate şi va fi necesar să iei o decizie importantă. Totuşi, nu te grăbi să renunţi la relaţia pe care o ai cu partenerul de viaţă, sunt şanse să regreţi această decizie pe viitor.


Horoscop 27 august 2014, Peşti:

Emotivitatea va atinge cote maxime pe parcursul acestei zile. Vei reuşi să faci faţă cu greu anumitor situaţii şi vei fi nevoit să te retragi. Câteva persoane din anturaj vor încerca să te ajute cu sfaturi, însă tu nu vei avea starea necesară să le asculţi. Astrele te sfătuiesc să meditezi puţin asupra situaţiilor cu care te confrunţi, iar apoi să iei o decizie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS