Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 aprilie 2014


Berbec:

Vineri, 4 aprilie 2014, ai deplină încredere în tine şi datorită disciplinei impuse vei reuşi să demonstrezi de ce eşti în stare. Va trebui să fii atent în privinţa unor cheltuieli neprevăzute.


Taur:

Este posibil să ai probleme acasă. Problemele datorate banilor îţi vor restrânge posibilităţile. Încearcă să faci tot ce se poate în situaţia dată. Afacerile se vor dovedi în final a nu fi atât de rele la urma urmei.


Gemeni:

Astăzi, 4 aprilie 2014, poţi să-ţi ajuţi un bun prieten să se regăsească, ascultându-l. Vei putea învăţa o mulţime de lucruri ascultând motivele pentru care el sau ea este atât de afectat din punct de vedere emoţional. Felul tău diplomat va fi recompensat.


Rac:

Canalizează-ţi toate energiile către partea materială a vieţii. Poţi să demarezi o mică afacere pe cont propriu. Nu ezita să-ţi analizezi opţiunile înainte de a lua o decizie.


Leu:

Vineri, 4 aprilie 2014, vei fi plin de idei minunate. Va fi foarte important să le urmezi până la capăt. Dacă accepţi să te asociezi cu un partener vei face rost de bani mai mulţi.


Fecioară:

Problemele cu angajaţii te vor supăra. Încearcă să nu stai în drumul nimănui pe ziua de astăzi. Eşti cel mai bun atunci când este vorba de slujba ta şi ar fi bine să nu-ţi „bagi” nasul în treaba altora.


Balanţă:

Astăzi, 4 aprilie 2014, va fi o zi bună dacă ai de gând să ieşi în oraş şi să stai de vorbă cu oamenii importanţi. Vei străluci în compania celorlalţi şi vei atrage membrii se#ului opus cu atitudinea ta plină de bunăvoinţă.


Scorpion:

Parcă nu ai fi tu însuţi astăzi. Concentrează-ţi atenţia asupra scopurilor tale şi încearcă să nu te implici în discuţii care îţi pot produce serioase decepţii.


Săgetător:

Va fi o zi cam încărcată dacă nu-ţi planifici activitatea cu înţelepciune. Fii pregătit să-ţi reintri în formă. Va fi o zi bună pentru începerea unei noi diete.


Capricorn:

Nu te lăsa convins de nimeni să-ţi cheltuieşti banii câştigaţi atât de greu pe ceva de care nu ai cu adevărat nevoie. Copiii îţi pot crea probleme. Rămâi ferm pe poziţie!


Vărsător:

O aventură în doi nu ţi-ar strica. Şi tu şi partenerul tău aveţi nevoie să ieşiţi undeva într-un loc liniştit, departe de mulţimea dezlănţuită. Ai muncit din greu şi nu aţi avut destul timp să petreceţi împreună.


Peşti:

Vei înregistra succese majore pe plan profesional astăzi dar va trebui să fii foarte atent cu o anume persoană cu care lucrezi pentru că este posibil să încerce să te pună într-o lumină nefavorabilă. Fii pregătit să demonstrezi de ce eşti în stare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS