Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 octombrie 2013


Berbec:

Planurile tale pentru săptămâna aceasta vor fi întrerupte brusc de schimbările neaşteptate care se petrec chiar sub ochii tăi. Chiar dacă tu vei încerca din răsputeri să te întorci la rutina de zi cu zi, nu vei reuşi. Ba din contră, vei agrava şi mai mult situaţia.


Taur:

Astăzi, 2 octombrie 2013, se pare că vei fi supus voinţei unei puteri superioare şi nu este vorba de vreo forţă ocultă, ci doar de persoane care deţin mai multă autoritate decât tine. Chiar dacă unii colegi se bazează pe tine pentru a le reprezenta interesele, mâinile tale vor fi legate şi nu te vei putea manifesta aşa cum vrei.


Gemeni:

Este posibil să te trezeşti târât într-un război al orgoliilor, căci o persoană apropiată ţie îţi va cere să renunţi la planurile pe care le aveai şi să te implici într-o „dramă“ care nu te priveşte în mod direct. Alegerea îţi aparţine, căci poţi să refuzi să te implici în ceva care nu te afectează în mod direct!


Rac:

Este o zi plină de neprevăzut, aşa că trebuie să te aştepţi la tot felul de schimbări neaşteptate, dar şi la situaţii inedite. Nu contează ce planuri ţi-ai făcut pentru azi, căci oricum nu vei reuşi să le duci la bun sfârşit! Din păcate nu există soluţii miraculoase care să te ferească de aceste situaţii, căci sunt prea multe variabile pe care nu ai cum să le controlezi.


Leu:

Miercuri, 2 octombrie 2013, se pare că cei din jur vor încerca să îţi submineze autoritatea şi îţi va fi destul de dificil să reuşeşti să rămâi pe poziţie, atât timp cât nu mai ai aliaţi de partea ta. Este posibil să apară anumite probleme, căci nu eşti dispus să renunţi la ideile tale.


Fecioară:

Vei reuşi cu greu să menţii echilibrul între latura ta pozitivă şi cea negativă. Chiar dacă tu consideri că acţionezi corect, conform principiilor tale de viaţă, este posibil să te înşeli! Cei din jur au viziuni diferite de ale tale. Este posibil să nu reuşeşti să rezolvi toate problemele, căci nu eşti sigur cu ce te pui, cu adevărat!


Balanţă:

Nu ai chef să le împărtăşeşti şi celor din jur problemele care te preocupă şi speri ca ceilalţi să aibă decenţa de a „nu intra cu bocancii“ în viaţa ta, în încercarea de a afla ce este în neregulă cu tine. Vor exista însă şi persoane dornice să profite de momentele tale de slăbiciune.


Scorpion:

Ziua de azi va fi una foarte intensă şi plină de emoţii puternice. Vestea bună este că ştii ceea ce ai de făcut şi eşti hotărât să obţii ceea ce ţi-ai propus, indiferent de preţul pe care va trebui să îl plăteşti. Vestea proastă este că circumstanţele se pot schimba şi îţi vor da peste cap planurile atât de atent elaborate.


Săgetător:

Ai grijă la ceea ce spui, mai ales că cineva din anturaj te va călca, constant, pe bombeuri şi te va tot provoca să „explodezi“. Trebuie să îţi controlezi impulsul de a reacţiona iraţional. De asemenea, va trebui să te ocupi de problemele ivite, înainte ca acestea să se agraveze.


Capricorn:

Chiar dacă eşti o persoană foarte stabilă, cu picioarele bine înfipte în pământ şi realistă, este posibil să simţi cum azi, pământul se clătină sub picioarele tale. Traversezi o perioadă de schimbări radicale în viaţa ta şi dacă ai anumite incertitudini, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, acum vei afla cu adevărat anumite răspunsuri.


Vărsător:

Astăzi, 2 octombrie 2013, traversezi o perioadă foarte tulbure, plină de tot felul de furtuni emoţionale. Sunt posibile adevărate scandaluri în relaţia de cuplu şi dacă nu eşti atent pot surveni chiar şi rupturi ireparabile. Este dificil să controlezi acum toate aceste modificări şi complicaţii care survin. Încearcă să îţi găseşti echilibrul şi nu lăsa stresul să te afecteze!


Peşti:

Cei din jur au aşteptări mari de la tine, căci consideră că eşti singura persoană ce poate clarifica anumite aspecte şi poate face ca modificările survenite să fie pozitive pentru toată lumea. Cu toate acestea, teama ta de schimbare îţi va afecta felul de a gândi şi reacţiona.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS