Horoscop Urania zilnic: joi, 3 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 octombrie 2013


Berbec:

E de aşteptat ca azi să te simţi fizic foarte sănătos, corpul să-ţi fie foarte ferm, să-ţi răspundă la comenzi, să fii foarte sigur de el. Cu atâta energie şi vigoare la bord s-ar putea vorbi azi de faptul că vei fi tentat probabil să abordezi tot ceea ce faci cu elanul începuturilor. Un consult medical îţi poate aduce veşti bune, poate risipi o apăsare sau o îngrijorare inutilă.


Taur:

Astăzi, 3 octombrie 2013, e posibil să te împaci mai greu cu regulile şi restricţiile de la locul de muncă. Probabil că-ţi displac profund activităţile repetitive ori sarcinile de lucru prea stricte, care-ţi îngrădesc libertatea de gândire şi intervenţie. În ciuda opoziţiei cu care eşti întâmpinat de către colegii de muncă, acasă printre ai tăi poţi fi pe fază, speculând momentele în care poţi să te pui în valoare la potenţial real.


Gemeni:

Momentele pe care le petreci alături de familie sau de prietenii dragi trebuie să conteze. Fă-le să conteze! Nu te speria de compromisuri, dacă e nevoie de ele. Încearcă să dai şi să primeşti în egală măsură. Echilibrul este important pentru a nu lăsa loc problemelor!


Rac:

Poate fi una dintre acele zile când simţi că te afli în control, când îţi iei un aer de lider, de şef care-şi poate administra cu uşurinţă şi destul succes propria existenţă. Poţi trece printr-o stare de detaşare şi siguranţă de sine, care să te ajute să eviţi blocaje, sincope în plan financiar, dar şi sentimental. Treburile par a fi în plin avânt constructiv şi la domiciliu, care poate fi reutilat şi reînfrumuseţat.


Leu:

Joi, 3 octombrie 2013, ai putea constata că relaţia amoroasă care s-a născut sub aparenţe cuceritoare şi promiţătoare s-a alterat pe parcurs. Te simţi probabil la răscruce de drum, e nevoie să-ţi faci socoteala cu acurateţe şi să decizi dacă îi mai acorzi încredere celuilalt. Faptul că eşti extrem de excentric poate avea repercusiuni nefaste asupra buzunarului. Corpul te slujeşte cu fidelitate, aşa că investeşte forţa fizică într-o activitate practică!


Fecioară:

Colaborările trebuie analizate cu mare grijă, astrele par să spună că în jurul tău e cineva care vrea să te păcălească şi să profite de tine. Nu te baza pe cei din jur, încearcă să obţii ceea ce îţi doreşti prin forţe proprii.


Balanţă:

Astăzi, 3 octombrie 2013, fii atent la ce spun şi fac ceilalţi şi vei învăţa cum să obţii şi tu rezultate mai bune. Ai intuiţia şi competenţa necesară pentru a avansa pe plan profesional, trebuie doar să acorzi mai mult timp perfecţionării. Dragostea trece şi ea printr-o perioadă bună.


Scorpion:

Dacă eşti în cuplu, te faci fără efort mai atrăgătoare ca oricând pentru partener. Nativele necăsătorite sunt pline de farmec, dar dorinţa lor de a străluci nu are întotdeauna pentru se#ul opus efectul lămpii pentru gângăniile cu aripi.


Săgetător:

Probabil că nu exerciţi un bun control asupra emoţiilor, că te laşi dus de impulsuri de moment şi izbucneşti destul de violent verbal. S-ar putea reaprinde scânteia unui mai vechi conflict cu părinţii, cei care-ţi şi impun nişte constrângeri ori reguli aparent imposibil de urmat. Încearcă să te impui şi să-ţi duci războiul personal în afara familiei. Fixează-ţi obiective concrete şi mobilizează-te fizic şi psihic să le atingi!


Capricorn:

Păstrează lucrurile simple. O promisiune care ţi-a fost făcută va trebui încălcată. Nu te supăra şi încearcă să nu te plângi. Problemele financiare se vor împuţina dacă scapi de câteva obiceiuri sau tabieturi costisitoare.


Vărsător:

Te-ai putea evidenţia astăzi la locul de muncă printr-un comportament gălăgios şi surescitat. Îţi poţi aborda colegii destul de nedelicat şi lipsit de subtilitate, poţi deveni pricinos şi pus pe arţag legat de o serie de subiecte de muncă faţă de care manifeşti o anumită sensibilitate. E necesară ceva mai multă prudenţă, pentru a nu ajunge în situaţia de face lucruri mai puţin flatante pentru tine.


Peşti:

Astăzi poate fi o zi de profit şi avantaje materiale, căci ai toate şansele să produci peste resursele şi capacităţile tale. E de aşteptat să găseşti căi inedite de câştig, să fii apt să valorifici situaţii riscante şi scenarii - chiar de ordin sentimental - care altădată te-ar fi intimidat. În familie însă, timpul pare să curgă altfel, n-ai răbdarea necesară cu cei mai în vârstă decât tine sau cu cei care te solicită în ajutor în mod sistematic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS