Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 octombrie 2013


Berbec:

Cu toate că este o perioadă foarte solicitantă şi plină de provocări de tot felul, vei da dovadă de multă putere şi tenacitate şi vei reuşi să depăşeşti orice obstacol ivit. Cu toate că dai dovadă de inventivitate şi reuşeşti să rezolvi toate problemele, este posibil să scapi din vedere anumite aspecte care îţi sunt ascunse intenţionat de cineva.


Taur:

Astăzi, 1 octombrie 2013, incertitudinile personale pot reprezenta un mare impediment atunci când vine vorba să reacţionezi în anumite situaţii. Te afli ca între ciocan şi nicovală, căci pe de o parte se situează optimismul tău, iar de cealaltă parte se află realitatea dură. Trebuie să îţi păstrezi echilibrul şi să te bazezi numai pe logica faptelor.


Gemeni:

Va fi o zi cu adevărat dificilă, căci vei încerca în zadar să faci faţă situaţiilor cu care te confrunţi, dar mai ales factorilor perturbatori, ce te vor împiedica să îţi faci treaba aşa cum ai vrea. Te vei simţi secătuit de energie şi vei avea tendinţa de a te izola de cei din jur. Trebuie însă să îţi menţii optimismul şi entuziasmul, căci lucrurile se vor schimba în favoarea ta.


Rac:

Cu toate că te vei confrunta cu emoţii foarte intense, vei reuşi totuşi să le ţii sub control şi să laşi impresia că eşti cu adevărat stăpân pe situaţie. Vei da dovadă de multă stăpânire de sine şi vei analiza totul din punct de vedere logic, chiar dacă te confrunţi cu multe probleme. Ascultă-ţi intuiţia şi stabileşte-ţi noi strategii pentru viitor.


Leu:

Marţi, 1 octombrie 2013, eşti solicitat în atât de multe direcţii, încât este de mirare că reuşeşti să menţii situaţia sub control şi faci faţă cu brio tuturor solicitărilor. Vei avea un program mai încărcat decât ţi-ai putea imagina, însă reuşeşti să rezolvi totul în timp record şi cu minimum de efort. Este crucial să reuşeşti să îţi organizezi şi să îţi valorifici cât mai bine orele de muncă.


Fecioară:

Eşti de-a dreptul idealist atunci când vine vorba de viitor, iar acest lucru ar putea să te împiedice să îţi trăieşti prezentul la maxim. Nu zice nimeni că este rău să visezi cu ochii deschişi la ce se va întâmpla, însă trebuie să rămâi, totuşi, cu picioarele pe pământ. Nu este suficient doar să visezi! Trebuie să treci la acţiune pentru a-ţi realiza idealurile!


Balanţă:

Astăzi, 1 octombrie 2013, te laşi purtat de vise şi nu mai vezi pădurea de copaci! Ai grijă! Nu confunda visurile şi idealurile tale cu realitatea, căci este posibil să ai parte de dezamăgiri cumplite. Iluziile sunt una, faptele concrete sunt altă poveste! Nu trebuie să ai aşteptări prea mari de la ceilalţi, căci vei avea de suferit.


Scorpion:

Chiar dacă ai foarte multe probleme pe cap, încerci să ajuţi pe toată lumea, indiferent că este vorba de membri ai familiei, colegi, prieteni sau chiar animale fără stăpâni. Azi vei fi cu adevărat „mama răniţilor“. Din fericire, forţa ta interioară şi tenacitatea te vor ajuta să rezolvi totul în timp record.


Săgetător:

Chiar dacă ai impresia că deţii controlul şi ştii cu siguranţă ce urmează să se întâmple, această atitudine te-ar putea face să ratezi anumite aspecte foarte importante şi din această cauză te vei confrunta cu anumite complicaţii şi probleme suplimentare. Ascultă ce au şi ceilalţi de spus şi vei afla o altă opinie asupra situaţiei prezente, căci părerea celorlalţi este obiectivă, iar tu eşti subiectiv.


Capricorn:

Este momentul să îţi stabileşti noi obiective, să îţi decizi direcţia în care vrei să te îndrepţi şi să treci efectiv la acţiune. Însă pentru a-ţi transforma visurile în realitate este posibil să ai nevoie de ajutor, aşa că nu ezita să îl ceri! Nu te pierde în detalii şi axează-te pe anumite repere importante.


Vărsător:

Astăzi, 1 octombrie 2013, este o zi favorabilă pentru a rezolva anumite aspecte profesionale, dar şi pentru a face anumite schimbări în viaţa personală. Indiferent care vor fi provocările zilei, le vei face faţă cu brio. Mai ales că vei beneficia de sprijinul şi asistenţa unei persoane mai în vârstă, care are mult mai multă experienţă decât tine.


Peşti:

Eşti decis să faci anumite schimbări în viaţa ta. Din fericire astrele îţi vor susţine azi toate demersurile şi îţi poţi astfel realiza chiar şi cele mai îndrăzneţe visuri. Trebuie însă să dai mai multă atenţie semnelor pe care destinul ţi le tot trimite, căci numai aşa vei afla care este, de fapt, destinaţia ta finală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS