Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 aprilie 2013




Berbec:

Miercuri, 17 aprilie 2013, oamenii pe care îi ai în preajmă îşi cam dau arama pe faţă. Astăzi e posibil să ierţi pe cineva, să accepţi mai uşor o serie de gesturi cu care nu eşti de acord.




Taur:

Astăzi, 17 aprilie 2013, e bine să-ţi găseşti liniştea şi să faci cât mai mult autotratament prin meditaţie. Astăzi ţi se oferă prilejul unor reconcilieri şi împăcări.




Gemeni:

Miercuri, 17 aprilie 2013, s-ar putea să ai impresia că tu nu ai parte de suficientă iubire în viaţa ta. Contextul astral de astăzi îţi conferă înţelepciune şi flexibilitate.




Rac:

Astăzi, 17 aprilie 2013, dacă-ţi merge bine în carieră, parcă se deteriorează lucrurile acasă. Fii atent la mesajele primite, mai ales la cele de dincolo de cuvinte şi planul vizibil.




Leu:

Miercuri, 17 aprilie 2013, vehiculele se pot defecta, aşa că ţine aproape numărul mecanicului! Dacă eşti în pană la nivel decizional, ia-ţi un răgaz şi cere sfatul cuiva!




Fecioară:

Astăzi, 17 aprilie 2013, din moment ce îţi reprimi calităţile şi darurile pe care le ai, îţi interzici singur acesul la bunăstare. Poţi primi o veste bună sau o propunere interesantă.




Balanţă:

Miercuri, 17 aprilie 2013, tot ce trebuie să faci pentru a aduce liniştea în viaţa ta şi în viaţa celor din jur este să accepţi totul aşa cum e. Astăzi ştii să te pui în slujba celor din jur.




Scorpion:

Astăzi, 17 aprilie 2013, pot apărea dureri de spate, de cap, de oase. Fă gesturi generoase faţă de oamenii pe care-i iubeşti şi vei primi înzecit în schimb.




Săgetător:

Miercuri, 17 aprilie 2013, una ai vrut şi alta ai spus; în faţă ceva, pe la spate altceva. Poţi trăi momente minunate în familie, cu precădere în a doua parte a zilei.




Capricorn:

Astăzi, 17 aprilie 2013, îţi verşi acum toate insatisfacţiile personale de ordin profesional. Revii la sentimente mai bune, datorită unei întâlniri plăcute.




Vărsător:

Miercuri, 17 aprilie 2013, te poţi gândi tot mai serios la studii sau cursuri de specializare. E necesar să faci o investiţie într-un cadou pentru jumătatea ta.




Peşti:

Astăzi, 17 aprilie 2013, ţi se demonstrează că, dacă te gândeşti doar la ce nu ai, ţi se ia şi din ceea ce ai! Rişti să-ţi consumi toată energia îndreptând întreaga atenţie în exterior.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS