Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 aprilie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 12 aprilie 2013




Berbec:

Vineri, 12 aprilie 2013, ambiţia este la apogeu şi te ajută să-ţi stabileşti noi coordonate. Dacă îţi vine ideea unei schimbări, nu ezita să o pui în practică.




Taur:

Astăzi, 12 aprilie 2013, trăieşti consecinţele unor alegeri trecute. Este un moment favorabil pentru revizuirea convingerilor, pentru renunţarea la gânduri pesimiste.




Gemeni:

Vineri, 12 aprilie 2013, apar oameni noi în viaţa ta. Contextul astral de astăzi aduce o intervenţie misterioasă în viaţa ta.




Rac:

Astăzi, 12 aprilie 2013, se pot arăta şanse de câştig, poţi face demersuri pentru a te afirma. Astăzi poţi relua nişte discuţii mai vechi pentru a le finaliza.




Leu:

Vineri, 12 aprilie 2013, îţi pot veni idei originale, eventual legate de o schimbare în ce priveşte programul de lucru. Fii atent la sănătate, întrucât pielea necesită o atenţie specială.




Fecioară:

Astăzi, 12 aprilie 2013, este momentul să te opreşti din a da vina pe alţii şi a-ţi asuma toate alegerile pe care le-ai făcut în trecut. Lasă-le şi celorlalţi spaţiul necesar de manifestare şi exprimare.




Balanţă:

Vineri, 12 aprilie 2013, o invitaţie la un eveniment ar trebui acceptată fără să stai pe gânduri. Chiar nu e indicat să laşi pe mâine ce poţi face azi.




Scorpion:

Astăzi, 12 aprilie 2013, atenţie la excesele de orgoliu şi abuzul de putere. E posibil ca astăzi să fii nevoit să te mişti şi să vorbeşti mult.




Săgetător:

Vineri, 12 aprilie 2013, poţi rezolva o serie de probleme juridice, doar prin farmecul tău personal. Speculaţiile financiare şi cheltuielile hazardate ar trebui evitate.




Capricorn:

Astăzi, 12 aprilie 2013, unii nativi pot trăi la maximum o poveste de dragoste. Renunţi la nişte programe toxice vechi pe care nu mai eşti dispus să le cari după tine.




Vărsător:

Vineri, 12 aprilie 2013, ai o sumedenie de idei şi entuziasm cât cuprinde. Astăzi te simţi cu adevărat împlinit dacă ajuţi pe cineva să-şi depăşească nişte temeri sau blocaje.




Peşti:

Astăzi, 12 aprilie 2013, e nevoie să şi pui în practică ideile pe care le ai, chiar dacă ţi-e teamă. Ai de câştigat în urma unor întâlniri, aşa că fii pe fază.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS