Horoscop Urania zilnic: vineri, 8 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 8 martie 2013




Berbec:

Vineri, 8 martie 2013, există o stare de agitaţie, un presentiment că ceva important are să vină. Tinzi să critici în dreapta şi-n stânga şi să dai vina pe alţii pentru eşecurile din ultima vreme.




Taur:

Astăzi, 8 martie 2013, te afli într-o perioadă agitată, cu multe schimbări. Apar lucruri de lămurit, discuţii destul de aprinse în care fiecare tinde să se victimizeze.




Gemeni:

Vineri, 8 martie 2013, pregăteşte terenul pentru surprizele care vor apărea. Eşti tentat să arunci responsabilităţile pe umerii celor dragi.




Rac:

Astăzi, 8 martie 2013, fii atent la evenimentele care au loc, la ce-ţi spune intuiţia. Oriunde mergi găseşti pe cineva care are nevoie de un sfat.




Leu:

Vineri, 8 martie 2013, fii atent la mesajele pe care le primeşti. Tinzi să te consideri nedreptăţit sau chiar folosit, dacă nu ţi se întorc înapoi gesturile.




Fecioară:

Astăzi, 8 martie 2013, problemele de natură conjugală se află pe ultima sută de metri. E un moment excelent pentru a afla cum te percep cei din jur.




Balanţă:

Vineri, 8 martie 2013, oamenii din preajmă îţi arată respect şi admiraţie. Cel mai bine este să-ţi iei o pauză şi să priveşti la nevoile sufletului tău.




Scorpion:

Astăzi, 8 martie 2013, te simţi motivat să începi ceva nou, să-ţi valorifici creativitatea. Concentrează-te asupra proiectelor care înfloresc acum.




Săgetător:

Vineri, 8 martie 2013, vei reuşi să-i uimeşti pe cei din jur. E momentul să alegi drumul care ţi se potriveşte cel mai bine sau pe care simţi să mergi.




Capricorn:

Astăzi, 8 martie 2013, doreşti să schimbi ceva în viaţa ta personală. S-ar putea ca astăzi să-ţi fie puse la îndoială principiile.




Vărsător:

Vineri, 8 martie 2013, este momentul să-ţi promovezi şi să-ţi susţii ideile. Ai impresia că cei din jur nu fac destul pentru a te mulţumi şi nu-ţi întorc generozitatea.




Peşti:

Astăzi, 8 martie 2013, poţi găsi noi mijloace şi metode de redresare şi chiar de sporire a veniturilor. Segmentul cel mai solicitant pentru tine este cel al relaţiilor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS