Horoscop Urania zilnic: duminică, 31 martie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 31 martie 2013




Berbec:

Duminică, 31 martie 2013, e bine să găseşti mijloace prin care să te relaxezi. Ai şansa de a fi complimentat pentru o iniţiativă.




Taur:

Astăzi, 31 martie 2013, eşti dispus să ierţi unele greşeli ale prietenilor sau ţi se cere iertare. E de reţinut că tu ieşi acum dintr-o rutină şi renunţi la nişte obişnuinţe.




Gemeni:

Duminică, 31 martie 2013, reiei proiecte abandonate în trecut şi revii asupra unor idei mai vechi de colaborare. Comunicarea este la ordinea zilei.




Rac:

Astăzi, 31 martie 2013, ţi se arată ce e mai bine pentru tine, care este drumul cel mai potrivit de urmat. E posibil să fii în situaţia de a impresiona fără să vrei.




Leu:

Duminică, 31 martie 2013, poţi fi răsfăţat de cei din jur prin mici favoruri. Poţi face paşi concreţi spre îndeplinirea unui vis mai vechi.




Fecioară:

Astăzi, 31 martie 2013, este o zi a reconcilierilor, dizolvării unor conflicte persistente. E bine să-ţi dedici timp pentru introspecţie.




Balanţă:

Duminică, 31 martie 2013, abţine-te de la comentarii la adresa unor terţe persoane, mai ales dacă nu sunt de faţă. Ai putea să generezi nişte situaţii care să-ţi lezeze imaginea.




Scorpion:

Astăzi, 31 martie 2013, exprimă-te după cum îţi dictează sufletul. Eşti în vârf de formă, poţi să impresionezi prin felul tău de a fi.




Săgetător:

Duminică, 31 martie 2013, vei simţi că mai presus de toate este starea ta de bine. Te poţi afirma prin calităţile tale pedagogice, eşti calificat să-i înveţi pe alţii din experienţa ta.




Capricorn:

Astăzi, 31 martie 2013, ar fi bine să-ţi asculţi intuiţia în toate alegerile pe care le faci. S-ar putea să resimţi acel sentiment de siguranţă pe care ţi-l dă iubirea împărtăşită.




Vărsător:

Duminică, 31 martie 2013, este momentul să ai încredere în cine eşti şi ce poţi să faci. Oamenii vin spre tine din toate direcţiile, aşa că aşteaptă-te la propuneri şi invitaţii.




Peşti:

Astăzi, 31 martie 2013, generozitatea şi altruismul te vor ajuta să repari unele greşeli. E timpul să renunţi la obişnuinţa de a cumpăra ceva ce îţi face rău sau nu îţi foloseşte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS