Femeia Taur cu bărbatul Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail

Compatibilitate între femeia Taur cu bărbatul TaurBărbatul şi femeia acestui semn se aseamănă până într-atât încât viaţa lor ar trebui să fie foarte palpitantă sau foarte plictisitoare. Domnişoara Taur are tendinţa de a conduce casa ei ca pe o maşină bine unsă cu ulei, calitate care o face să merite respectul şi dragostea Domnului Taur. El va aproba capacitatea ei de a aborda aspectul material al vieţii şi simţul său de afaceri. Strălucită gazdă, ea îşi păstrează sângele rece în toate ocaziile şi ştie să se descurce de asemenea în mod eficace cu un mare număr de invitaţi ca şi cu numai două persoane. Acest lucru este important, căci ei au un interes comun pentru arta culinară şi consacră o mare parte din timpul lor pentru prieteni dragi şi recepţii.

Probând unul şi altul o vie necesitate de a-şi exprima sentimentele, ei se străduiesc cu regularitate să-şi comunice emoţiile lor. Riscurile de conflict în această relaţie ar putea veni dintr-o încăpăţânare sau dintr-o gelozie bine dezvoltate la Taur; este posibil ca atitudinea lor de suspiciune în privinţa deplasării partenerilor să antreneze certuri violente.

Veţi recunoaşte o relaţie între Tauri cu aspect vesel, fericit, a căror vieţi gravitează, una împrejurul alteia. Prin urmare, similaritatea caracteristicilor, deopotrivă viciile şi virtuţile, face ca această uniune să fie excelentă sau total dezastruoasă.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS