Femeia Taur cu bărbatul Geamăn

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Compatibilitate între femeia Taur cu bărbatul GeamănCând Domnişoara Taur va întâlni acest subiect, va trebui să manifeste înţelepciune căci lui îi va fi uşor să confunde un entuziasm sălbatic cu dragostea. Cu tot farmecul Domnului Geamăn, odată relaţia lor începută, ea va trebui să dea mult de la sine. Ea va avea interes să nu afişeze înclinaţiile sale artistice, căci acestea nu vor produce impresii asupra lui, decât dacă ele ar atinge un nivel profesional. Ultimul lucru asupra căruia ar avea invidie Domnul Geamăn, ar fi o femeie de stil casnic, adică slugă; el are nevoie de o companie care să poată separa viaţa socială trepidantă de alegerea sa. Talentele de gazdă ale Domnişoarei Taur şi îndestularea sa în societate, lui îi vor conveni de minune. Dar, dacă el profită de recepţiile lor pentru a da frâu liber înclinaţiei lui pentru flirt, ea va manifesta nemulţumire, căci gelozia Taurului nu este niciodată stăpânită. Este puţin probabil că ea înţelege profunda lui nevoie de comunicare; veleităţile ei posesive vor constitui o ameninţare pentru căsnicia lor. Acest bărbat având o intensă nevoie de a sta de vorbă, a analiza şi a se amesteca cu oamenii. El admiră atenţiile cu care ea salvează aparenţa şi calităţile ei de organizatoare. Va vedea chiar forţa caracterului ei şi va căuta aici refugiu, când lumea îi va apărea neagră, ceea ce va consolida o uniune de altminteri fragilă.

Copil zburdalnic într-o zi, el este a doua zi sălbatic şi simplist. Reacţiile ce se pot aştepta de la ea în faţa unei astfel de situaţii sau atitudini sunt de natură a-l conduce în patul unei femei mai imaginative.

O căsătorie nereuşită.

Foto: insomniel.deviantart.com

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS