Horoscop Urania zilnic: miercuri, 16 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 16 ianuarie 2013




Berbec:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, s-ar putea să faci planuri în ceea ce priveşte relansarea in carieră. Spre seară, te poţi bucura de un dar sau de diverse favoruri.




Taur:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, s-ar putea sa simţi mai acut impulsul de a te afirma. Te bucuri de momente frumoase în cuplu sau în compania prietenilor.




Gemeni:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, vei observa că eşti tot mai interesat de idealuri, de principii şi de cunoaştere. Este un moment bun pentru a transforma unele ataşamente.




Rac:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, vei putea să te simţi foarte bine cu tine însuţi. Este un prilej excelent pentru a petrece timp cu persoana iubită sau cu copiii.




Leu:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, s-ar putea să reacţionezi mai impulsiv decât de obicei şi să te lansezi într-o continuă competiţie.




Fecioară:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, sistemul nervos poate avea de suferit, la fel şi micile accidente la picioare. Orele serii pot aduce împăcări.




Balanţă:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, vei fi mult mai creativ şi inovator reuşind să-ţi surprinzi partenerul de viaţă. Seara aduce în prim plan resursele materiale.




Scorpion:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, vei fi tentat să modifici ceva la condiţiile de locuit. Astazi poţi face un bilanţ al acţiunilor tale şi poţi identifica eventualele greşeli făcute.




Săgetător:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, trebuie să fii atent la drumuri şi la riscul de a provoca accidente în trafic. Ai timp să meditezi la alegerile făcute peste zi şi să le ajustezi dacă e cazul.




Capricorn:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, te poţi exprima foarte uşor şi atragi în jurul tău oameni care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Seara este dedicată comunicării.




Vărsător:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, s-ar putea să simţi nevoia să intri cu forţa în viaţa cuiva din anturajul tău. Informaţiile care ajung la tine te ajută să-ţi întregeşti imaginea.




Peşti:

Astăzi, 16 ianuarie 2013, s-ar putea să îţi faci planuri ascunse şi să ţii anumite secrete faţă de alţii. Poţi face paşi importanţi astfel încât un vis mai vechi să nu rămână la stadiul de vis.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS