Horoscop Urania zilnic: luni, 14 ianuarie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 14 ianuarie 2013
Berbec:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, e posibil să accesezi un fond pus deoparte. Eşti predispus la relaţii care ies din normele acceptate de societate.
Taur:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, porţi o discuţie cu cineva despre nişte planuri şi aspiraţii. Idealurile şi aspiraţiile tale au nevoie de remodelare.
Gemeni:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, nu e bine să-ţi baţi capul cu probleme cotidiene. Sunt posibile planuri legate de redecorari.
Rac:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, ai de luat nişte decizii foarte clare în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Poţi lua hotărâri înţelepte cu seninătate.
Leu:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, reuşeşti să nu pui la suflet nicio fricţiune care te-a deranjat în ultima vreme. Poţi lua decizii care să îţi eficientizeze activitatea.
Fecioară:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, poate fi o zi a contactelor cu străinii. Planurile pe termen lung împreună cu persoana iubită dau un nou sens realităţii.
Balanţă:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, ai putea să pui la punct chestiuni ce ţin de investiţii. Ai puterea să arzi nişte etape din trecut care te-au afectat.
Scorpion:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, te poţi bucura de recunoaştere. Dacă eşti celibatar, sunt premise să îţi întâlneşti jumătatea.
Săgetător:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, s-ar putea să rezolvi obligaţii ce ţin de cheltuieli curente. De luni, se anunţă armonie la domiciliu.
Capricorn:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, eşti dispus să faci favoruri şi să laşi de la tine, pentru ca toată lumea să aibă de câştigat. Pui în practică nişte aspiraţii mai vechi.
Vărsător:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, nevoia de linişte în sânul familiei este pe primul loc. Nu este exclus să te trezeşti cu cu daruri sau oferte financiare.
Peşti:

Astăzi, 14 ianuarie 2013, s-ar putea să ai chef să vorbeşti doar de dragul de a vorbi. Chiar e posibil să aplanezi o neînţelegere mai veche.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS