Horoscop Urania zilnic: luni, 29 octombrie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 octombrie 2012




Berbec:

Berbecii pot fi interesaţi de achiziţia unui bun. Te poţi confrunta cu situaţii în care să ţi se demonstreze că nu ai avut dreptate.




Taur:

Taurii au astăzi o minte sclipitoare. Seara e posibil să ajungi la concluzii interesante care îţi vor schimba viziunea.




Gemeni:

Gemenii ar putea atrage astăzi oameni care să le fie pe viitor utili în demararea unor proiecte. Cel mai bine ar fi să nu ţii în tine ce te frământă, să te descarci.




Rac:

Racii sunt practic oamenii zilei. Cel mai înţelept lucru pe care-l poţi face este să fii alături de cei dragi şi să le susţii deciziile.




Leu:

Leii sunt astăzi oameni de pus la rană. Există riscul defectării unor instalaţii sanitare sau unor obiecte electrocasnice.




Fecioară:

Fecioarele sar astăzi în apărarea unor interese, susţinând drepturile unei categorii sociale. Ratezi oportunităţi importante pentru că nu accepţi că lucrurile se pot întâmpla şi altfel.




Balanţă:

Balanţele au numai de câştigat de pe urma unui concurs de împrejurări. Pregăteşte-te pentru transformări în familie şi pentru vindecarea unor răni ale trecutului.




Scorpion:

Sunt astăzi sarcini pe care numai un Scorpion le poate rezolva. Banii se vor cam scurge din buzunarele tale, aşa că nu ţi-ar strica nişte măsuri de precauţie!




Săgetător:

Săgetătorii au toate şansele să primească astăzi ceva: un serviciu, un favor, o aprobare. E nevoie de noi surse de venit.




Capricorn:

Se anunţă o zi a succesului în relaţii. Tratează totul punct cu punct, aceasta fiind calea ta de a obţine rezultate!




Vărsător:

Vărsătorii pot să pună astăzi bazele unor raporturi profesionale care să le aducă bani. Ai parte de sprijin, de oameni care îţi sar în ajutor.




Peşti:

Aspectele sunt de bun augur pentru aceşti nativi. Orice înţelegere, colaborare care nu mai aduce un plus direcţiei tale de viaţă e cazul să rămână în urmă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS