Horoscop Urania, 19 august 2012

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania - duminică, 19 august 2012
Berbec:

Simţi că ţi se umple inima de bucurie şi pace. A doua parte a zilei aduce riscul unor cheltuieli neprevăzute; ai grijă de bani!
Taur:

Te simţi blocat în a da frâu liber manifestărilor. Puterea credinţei te ajută să obţii ceea ce îţi propui, aşa că nu dispera!
Gemeni:

Ai putea fi cuprins de stări de gelozie. E bine să cauţi răspunsuri în interior, să înţelegi de ce ţi se întâmplă anumite evenimente.
Rac:

Ai stări confuze legate de familie şi părinţi. A doua parte a zilei este minunată pentru planurile în doi; profită de acest fapt!
Leu:

Ai putea să te simţi forţat să îţi revizuieşti atitudinea faţă de oamenii cu care lucrezi. Te poţi afirma prin curajul de a încerca ceva ce nu a mai încercat nimeni.
Fecioară:

Uşor uşor începi să simţi că te umpli de energie. Poţi planifica o excursie având ca obiectiv agrementul sau studiile.
Balanţă:

Ai putea avea parte de o petrecere surpriză. E rândul tău să fii răsfăţat, aşa că pregăteşte-te să primeşti laude.
Scorpion:

Prima parte a zilei vine cu o susţinere deosebită din partea familiei. Este foarte posibil să primeşti o primă sau un bonus.
Săgetător:

Poate te hotărăşti să începi un curs de specializare. Condiţiile exterioare te împiedică să fii acolo unde ai vrea şi să faci ce ţi-ai dori.
Capricorn:

Ai ocazia să îţi vindeci frica de autoritate. Poţi explora sentimente plăcute inedite împreună cu persoana iubită şi cu copiii.
Vărsător:

Ştii să pui problema, să convingi şi să obţii nişte avantaje. Principala provocare a ta este legată de iertarea de sine.
Peşti:

Ai putea avea parte de remuşcări legate de anumite persoane din trecutul tău. Ar fi bine să îţi planifici un drum şi să pui mare accent pe comunicare.


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org