Horoscop Urania, 19 august 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania - duminică, 19 august 2012




Berbec:

Simţi că ţi se umple inima de bucurie şi pace. A doua parte a zilei aduce riscul unor cheltuieli neprevăzute; ai grijă de bani!




Taur:

Te simţi blocat în a da frâu liber manifestărilor. Puterea credinţei te ajută să obţii ceea ce îţi propui, aşa că nu dispera!




Gemeni:

Ai putea fi cuprins de stări de gelozie. E bine să cauţi răspunsuri în interior, să înţelegi de ce ţi se întâmplă anumite evenimente.




Rac:

Ai stări confuze legate de familie şi părinţi. A doua parte a zilei este minunată pentru planurile în doi; profită de acest fapt!




Leu:

Ai putea să te simţi forţat să îţi revizuieşti atitudinea faţă de oamenii cu care lucrezi. Te poţi afirma prin curajul de a încerca ceva ce nu a mai încercat nimeni.




Fecioară:

Uşor uşor începi să simţi că te umpli de energie. Poţi planifica o excursie având ca obiectiv agrementul sau studiile.




Balanţă:

Ai putea avea parte de o petrecere surpriză. E rândul tău să fii răsfăţat, aşa că pregăteşte-te să primeşti laude.




Scorpion:

Prima parte a zilei vine cu o susţinere deosebită din partea familiei. Este foarte posibil să primeşti o primă sau un bonus.




Săgetător:

Poate te hotărăşti să începi un curs de specializare. Condiţiile exterioare te împiedică să fii acolo unde ai vrea şi să faci ce ţi-ai dori.




Capricorn:

Ai ocazia să îţi vindeci frica de autoritate. Poţi explora sentimente plăcute inedite împreună cu persoana iubită şi cu copiii.




Vărsător:

Ştii să pui problema, să convingi şi să obţii nişte avantaje. Principala provocare a ta este legată de iertarea de sine.




Peşti:

Ai putea avea parte de remuşcări legate de anumite persoane din trecutul tău. Ar fi bine să îţi planifici un drum şi să pui mare accent pe comunicare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS