Horoscop lunar Peşti, iulie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar Peşti, iulie 2012

E perioada în care trebuie să vă onoraţi angajamentele, promisiunile, si să achitaţi facturile restante. Neptun Rx vă activează talentele de vindecătoare, premoniţiile, mediumitatea. Veţi intra în conexiune cu alte lumi şi mai ales cu lumea de dincolo. Opoziţia Uranus-Marte vă cere să faceţi repede rost de bani din muncă onestă şi să acoperiţi găurile financiare din trecut. Soarele vă cântă în strună, căci vă susţine sentimentele.


Reperele succesului

Zile favorabile: 22 iunie, 2, 4, 19 iulie
Zile dificile: 23, 24, 25 iunie, 3, 10, 17 iulie
Interese prioritare: creaţie, odihnă, copii
Talismanul lunii: simbolul curcubeului


Dragoste

Între 22 şi 30 iunie. Vă aşteaptă poveşti de dragoste furtunoase. Acum vă îndrăgostiţi uşor, sunteţi predispusă la flirt şi atrageţi atenţia celor de sex opus. Fiţi foarte atentă: puteţi fi păcălită cu uşurinţă. Evitaţi noile cunoştinţe în special pe 24 iunie. In perioada 25-27 iunie încercaţi să nu provocaţi conflicte cu iubitul, ţineţi cont de părerile lui. Pe 29-30 iunie e mai bine să staţi departe de el, în caz contrar apar neînţelegeri care vă pot afecta relaţia.

Între 1 şi 10 iulie. Dacă vă place de multă vreme un coleg sau un vecin, acum este momentul să-i atrageţi atenţia. Pe 7 iulie e posibil să vă înşelaţi, nu se recomandă prin urmare să trageţi concluzii pripite referitoare la iubitul dvs. Pe 10 iulie vă poate irita comportamentul partenerului, dar acum este important să vă schimbaţi atitudinea faţă de lipsurile lui. Puneţi accentul pe părţile lui bune.

Între 11 şi 22 iulie. Pentru perioada 14-16 iulie planificaţi o întâlnire cu prietenii comuni. Acest lucru va diversifica viaţa de zi cu zi şi va aduce noi impresii în relaţia dvs. Pe 17-18 iunie setea dvs. de libertate şi dorinţa de a vă impune punctul de vedere cu orice preţ poate influenţa negativ comunicarea cu partenerul. Singura soluţie pentru a evita un scandal este să nu vă spuneţi răutăţi unul altuia şi să glumiţi mai mult.


Familie

Din 27 iunie veţi dori să creaţi confort în locuinţă, să experimentaţi noi reţete culinare. Pe 22 şi 27 iunie şi pe 3, 10 şi 17 iulie nu abordaţi teme legate de bani, ca să nu stârniţi un adevărat scandal. De asemenea, încercaţi să nu impuneţi nimănui punctul dvs. de vedere, să fiţi flexibilă, să ascultaţi sfaturile celor din jur. Pe 23 şi 30 iunie, 6, 14-15 iulie copiii pot trece prin situaţii neplăcute în comunicarea cu prietenii. Pentru a evita acest lucru, înscrieţi-l la un sport. Activitatea intensă a soţului dvs. se poate concretiza după 3 iulie într-o afacere de perspectivă sau într-o colaborare avantajoasă. De aceea susţineţi-i orice proiect nou.


Sănătate şi energie

Starea dvs. de sănătate depinde în totalitate de starea sufletească. Încercaţi deci să vă controlaţi şi să vă creaţi singură dispoziţia necesară. Hrană gustoasă şi echilibrată, plimbări dese pe jos, exerciţii fizice uşoare, oameni plăcuţi în jur şi niciun fel de boli nu vă vor atinge.

ALIMENTUL LUNII. Ceaiul alb, la temperatura camerei, potoleşte uşor setea şi reconfortează.


Timp liber

Puterile dvs. sunt la limită, aşa că în iulie trebuie să vă şi relaxaţi. De exemplu, dacă simţiţi că nu puteţi să vă mai treziţi dimineaţa devreme, luaţi-vă o zi liberă şi leneviţi, nu faceţi nimic! Dacă vreţi să faceţi o călătorie în străinătate, e bine să porniţi pe 1 iulie. Dar varianta cea mai bună de odihnă pentru dvs. e să mergeţi o săptămână la ţară, să vă bucuraţi de aerul curat, de mâncarea simplă şi de ritmul lent al vieţii. În perioada 14-17 iulie organizaţi o masă în familie, invitaţi-vă neapărat şi părinţii.

SURSA DE ENERGIE. Un loc liniştit, unde puteţi visa din plin, bucurându-vă de singurătate.


Bani şi carieră

28-29 iulie sunt zile periculoase pentru cei care joacă la bursă. Între 30 iunie - 5 iulie în anturajul dvs. pot apărea persoane noi şi influente, care vă vor ajuta cu serviciul. Din 5 iulie începe o perioadă favorabilă pentru operaţiuni cu bunuri imobiliare. Între 13 şi 18 iulie sunt posibile conflicte cu colegii, încercaţi să evitaţi certurile şi intrigile. Sunt de asemenea posibile procese juridice. Orice situaţii dificile trebuie rezolvate fără întârziere şi cu ajutorul legii.


Cheia succesului

Sub influenţa Soarelui din Rac, veţi fi plină de energie creatoare, aşa că acordaţi mai mult timp hobby-urilor şi distracţiilor. Sub influenţa lui Venus şi a lui Jupiter, veţi putea găsi cu uşurinţă un limbaj comun cu toţi cei apropiaţi. Iar energia lui Marte vă conferă calităţi de lider.


Dacă partenerul dvs. este Peşti

DRAGOSTE: Iubitul dvs. e dornic de odihnă activă, dar şi de romantism, aşa că se va bucura dacă îi veţi propune să mergeţi o săptămână la mare. Pe 7 iulie încercaţi să nu-l minţiţi - va simţi cu uşurinţă orice notă falsă şi asta îl va răni.

TONUS: Nu se întrevăd probleme cu sănătatea. Starea bună de spirit îi va permite iubitului dvs. să-şi realizeze toate ideile de afaceri. Un lucru căruia trebuie să-i acorde atenţie este regimul alimentar - să evite mai ales grăsimile.

BANI ŞI CARIERĂ: În perioada 21 iunie - 5 iulie iubitul dvs. trebuie să fie activ: sunt posibile oportunităţi interesante în domeniul imobiliar. Pe 13-14 iulie în problemele de serviciu atenţia sporită va fi bine-venită, acest lucru îl ajută să-şi păstreze bunul renume în cercurile profesionale. De pe 26 iunie creşte volumul de responsabilităţi care necesită mai multă atenţie. Pe 30 iunie, 1 iulie el se va descurca perfect cu cele mai dificile sarcini dacă va privi problema dintr-un alt unghi şi va găsi o soluţie alternativă.

PRIETENI: Dacă amicii îi solicită ajutorul, este important ca partenerul dvs. să le ofere la timp sprijinul de care au nevoie. Pe 14-15 iulie e posibil un eveniment îmbucurător în viaţa unui prieten apropiat, de exemplu, acesta ar putea primi un post la care visa de multă vreme.

TIMP LIBER: Momentan, e mai bine să nu planifice călătorii nici prin ţară, deoarece deplasările pe distanţe mari pot duce la defectarea mijloacelor de transport, întârzierea trenurilor, pierderea bagajelor. Pe 25-26 iunie îi va face bine să iasă în natură cu prietenii şi familia.

Ioana HOROSCOP

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS