Horoscopul zilei de azi, 25 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: duminică, 25 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 25 martie 2012




Berbec:
Astăzi pur şi simplu străluceşti. E bine să fii cât mai mult în contact cu oamenii, pentru că singurătatea te predispune la căderi de energie.




Taur:
Prima parte a zilei pare să-ţi aducă multă forfotă. Poate fi o zi a întrebărilor, a căutării unor răspunsuri.




Gemeni:
Fii deschis, receptiv, permisiv şi dispus la noi colaborări. Cu abilităţile tale de comunicator, poţi avea astăzi pe oricine la degetul cel mic.




Rac:
Ar fi bine să amâni deciziile legate de bani până după-amiază. E bine să te ocupi astăzi de sănătatea ta, mai ales ca imunitatea nu este punctul tău forte.




Leu:
S-ar putea să planifici o călătorie lungă. Practic, eşti astăzi un seducător şi un manipulator al sentimentelor celorlalţi.




Fecioară:
Este momentul operării unor proiecte din culise, în spatele scenei. Astăzi vei face tot felul de scenarii legate de siguranţa personală şi a familiei.




Balanţă:
Reuşeşti să obţii o aprobare mult dorită. Consumul nervos intens ar putea să îţi aducă probleme de sănătate, îndeosebi în zona capului.




Scorpion:
O zi cu veşti foarte bune de departe. Pot veni veşti bune legate de anumite recompense care ţi se pregătesc.




Săgetător:
O zi frumoasă, cum n-ai mai avut demult. Poţi face impresie bună, prin simpla prezenţă eşti un factor de bună dispoziţie.




Capricorn:
Eşti cu ochii pe resursele altora. Te pot binedispune veşti legate de condiţiile de locuit sau de posibilitatea de a face o investiţie.




Vărsător:
Este o zi în care pot veni propuneri tentante de colaborare. Cam e timpul să păstrezi lângă tine doar oamenii de perspectivă şi să nu pierzi timpul cu cei care doar profită de pe urma ta.




Peşti:
O zi excelentă pentru cei care lucrează în domenii creative. Astrele te atenţionează să rămâi obiectiv şi să nu exagerezi cu pretenţiile!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS