Horoscopul zilei de azi, 26 martie 2012

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 26 martie 2012
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 26 martie 2012




Berbec:
Ziua de astăzi îţi aduce seninătatea şi detaşarea de care ai nevoie. S-ar putea să fii chiar emoţionat de anumite gesturi de bunătate şi generozitate care acum vin spre tine.




Taur:
Ziua de astăzi este favorabilă tuturor activităţilor care implică familia. Visezi acum la o carieră de succes şi te preocupă statutul social.




Gemeni:
Poţi deveni mai posesiv decât de obicei şi mai rigid în relaţiile cu prietenii. Sunt avantajate studiile şi relaţiile cu străinătatea.




Rac:
Ziua de astăzi este favorabilă demersurilor financiare şi investiţiilor. Ai şansa de a echilibra nişte raporturi care până acum erau departe de a-ţi asigura liniştea.




Leu:
Ziua de astăzi poate aduce mai aproape de tine nişte informaţii pe care le aştepţi demult. Ai toată energia pentru a te ocupa de chestiunile de rutină.




Fecioară:
De ceva vreme te confrunţi cu un blocaj financiar. Învaţă să ceri ajutorul, să mai delegi din sarcini şi să nu faci o tragedie dacă nu termini tot ce ţi-ai propus.




Balanţă:
Ziua de astăzi este agreabilă iar tu reuşeşti să atragi privirile asupra ta oriunde mergi. Eşti acum cel mai iubitor soţ/soţie, părinte, copil.




Scorpion:
Este posibil ca unii colegi sau subalterni să se plângă de stilul destul de autoritar. Gândeşte-te de fiecare dată de două ori înainte să judeci sau să critici.




Săgetător:
Te gândeşti tot mai mult la viitor. E posibil să ai de făcut o investiţie, dar asta nu ar trebui să te îngrijoreze!




Capricorn:
Este posibil ca astăzi să apropii relaţiile cu cei din familie. Dispoziţiile tale pot fi fluctuante, de la veselie extremă până la accese melancolice.




Vărsător:
Este o zi în care nu ai cum să fii discret şi nici nu vrei asta. Nu-ţi neglija starea de sănătate, întrucât corpul tău are de luptat cu oboseala acumulată.




Peşti:
Concentrează-te asupra activităţilor profesionale în mod prioritar. Eşti foarte ocupat, în concluzie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS