Horoscopul zilei de azi, 20 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 20 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 decembrie 2011




Berbec:
În prima parte a zilei încerci constant să cauţi ceva de lucru. Surprizele plăcute plutesc în aer şi ar trebui să fii recunoscător.




Taur:
Prima parte a zilei este prielnică activităţilor de ordin mental. Atenţie că nu este un moment bun pentru cheltuieli de nici un fel.




Gemeni:
Este o zi favorabilă călătoriilor şi deplasărilor. Ai energie, chef de tot şi toate, dar mai ales vrei să te ocupi de propria persoană.




Rac:
Dai dovadă de intuiţie şi acest lucru aduce lucrurile în favoarea ta. Bucură-ţi sufletul cu o plimbare în aer liber, o muzică de relaxare sau cu o carte amuzantă.




Leu:
Îţi doreşti să fii util celor din jurul tău şi îţi cauţi tot timpul ceva de făcut. Eşti hotărât să faci curăţenie în toate relaţiile de prietenie.




Fecioară:
Poţi întâmpina evenimente care vin să-ţi solicite spiritul voluntar. Lucrurile se vor rezolva favorabil şi vei fi iar pe podium.




Balanţă:
Nu este o zi în care să desfăşori activităţi de rutină sau monotone. Bucură-i pe cei dragi cu şarmul tău caracteristic.




Scorpion:
Îţi este îndreptată atenţia asupra familiei. Un cadou surpriză de la un autor necunoscut este pe aproape.




Săgetător:
Încearcă să fii ceva mai cumpătat în privinţa cheltuielilor. Există nemulţumiri, însă dreptatea este pe undeva pe la mijloc.




Capricorn:
Încearcă să nu adopţi o atitudine poruncitoare sau chiar dictatorială. Evită consultaţiile sau analizele medicale şi foloseşte doar remediile naturiste.




Vărsător:
Zi minunată pentru tine la capitolul relaţii sentimentale şi distracţii. Încearcă să ţii cont din când în când de părerile celorlalţi.




Peşti:
Ziua este favorabilă lecturării unor cărţi sau vizionării unor filme. Casa şi familia sunt la mare cinste pentru tine astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS