Horoscopul zilei de azi, 21 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 21 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 decembrie 2011




Berbec:
O zi aducătoare de speranţe legate de planurile pe care le ai pentru viitor. Atenţie la excesele şi imprudenţele de orice fel!




Taur:
Astăzi poţi beneficia de o şansă de afirmare. Orice ban dat cu împrumut mâine îl poţi considera pierdut.




Gemeni:
Gândul la viitor este foarte pregnant astăzi. Există posibilitatea de a te aprinde foarte repede din orice şi de a lua personal orice critică.




Rac:
Ziua de astăzi poate aduce veşti bune legate de bani. Ai tendinţa să iei personal orice observaţie sau refuz.




Leu:
Fii atent la semnalele primite din exterior şi la percepţiile celorlalţi în ce te priveşte. Ai nevoie de odihnă şi relaxare.




Fecioară:
Fii gata să accepţi orice e nou şi nu ezita să-ţi exprimi ideile. E posibil să realizezi că sacrificiile pe care le-ai făcut, au fost un preţ prea mare pentru ce ai obţinut.




Balanţă:
O zi pe care o poţi trăi după pofta inimii. Unii nativi se pot gândi să înceapă nişte cursuri, alţii sunt inspiraţi de ideea unei călătorii.




Scorpion:
Este o perioadă în care unele ambiţii se vor estompa. Se pot acutiza nişte probleme legate de bănci, asigurări sau moşteniri.




Săgetător:
O zi frumoasă în ce priveşte relaţiile cu cei din jur. Sunt accentuate unele tensiuni, pentru a te motiva să renunţi la balastul partenerial.




Capricorn:
Intuiţia puternică te poate ajuta să faci o alegere potrivită, care-ţi poate aduce bani. Sănătatea poate fi fragilă!




Vărsător:
Poţi visa cu ochii deschişi la diverse planuri de viitor. Atenţie la speculaţiile financiare şi extravaganţele de orice fel.




Peşti:
Nu e recomandat să iei decizii ferme. Pot apărea tensiuni în familie, se poate acutiza o frică legată de securitate şi stabilitate materială.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS