Horoscopul zilei de azi, 19 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: luni, 19 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 decembrie 2011




Berbec:
Este posibil acum să legi o nouă relaţie de amiciţie. Poate fi o zi a vizitelor şi a comunicării.




Taur:
Ai tendinţa să-ţi îndrepţi în mod special atenţia asupra zonei profesionale. Aceşti nativi pot avea parte de o zi care să le ridice moralul.




Gemeni:
Dai dovadă de o uşurinţă extraordinară în acumularea informaţiei. E bine ca aceşti nativi să accepte şi ideile celorlalţi.




Rac:
Ai satisfacţii de ordin material. Este o zi în care aceşti nativi chiar sunt apreciaţi pentru munca lor.




Leu:
Este posibil să ai parte de evenimente în plan sentimental care să se concretizeze printr-o relaţie. Leilor li se recomandă mai multă flexibilitate.




Fecioară:
Eşti muncitor şi responsabil iar acest lucru se va vedea printr-un posibil câştig material. Fecioarele îşi doresc un răgaz pentru a se ocupa de ceea ce le vizează în mod direct şi personal.




Balanţă:
Poţi întâlni persoane care te inspiră foarte mult prin ceea ce fac. Balanţele pot simţi astăzi că Moş Crăciun vine la ei mai devreme cu un dar.




Scorpion:
Poţi avea parte de satisfacţii şi reuşită în cazul în care ai de susţinut un discurs sau de prezentat o lucrare. Scorpionii pot să conştientizeze astăzi cât sunt de iubiţi.




Săgetător:
Poţi avea tendinţa de a scoate din buzunar mai mulţi bani decât eşti cu adevărat dispus să dai. Săgetătorii ar fi bine să-şi măsoare cuvintele, pentru a nu răni pe cineva doar ca să-şi satisfacă ei orgoliul.




Capricorn:
Ai spirit de iniţiativă şi eşti oarecum înclinat către a le spune celorlalţi ce să facă. Capricornii sunt motivaţi să ofere gesturi de iubire.




Vărsător:
Ai spirit de iniţiativă, doreşti să te afirmi şi să ieşi în faţă prin ceea ce faci. Vărsătorii sunt destul de ocupaţi.




Peşti:
Poţi avea sentimentul că nu mai dispui de suficientă energie. Peştii riscă să dea cu piciorul la ceva pentru care au luptat mult timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS