Horoscopul zilei de azi, 14 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 14 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 decembrie 2011




Berbec:
Eşti interesat de obţinerea unei sume de bani prin intermediul unei autorităţi. Este momentul potrivit pentru a spune ce nu-ţi convine, mai ales dacă ai tăcut multă vreme.




Taur:
După-amiaza poate aduce o veste bună legată de un câştig. Evită să te suprasoliciţi şi acordă mai multă atenţie sănătăţii.




Gemeni:
Acorzi o atenţie deosebită sarcinilor profesionale sau unor activităţi cotidiene. Ai ocazia acum să descoperi adevărata faţă a unor oameni.




Rac:
Te bucuri de credibilitate şi eşti foarte convingător. Poţi întâmpina o serie de piedici în derularea unui proiect.




Leu:
Probabil îţi faci nişte calcule de timp şi de bani. Ai mai multă grijă de sănătate, pentru că există riscul recidivării unor afecţiuni mai vechi.




Fecioară:
Este o zi bună pentru călătorii sau planificarea acestora. Este recomandată prudenţa în toate chestiunile care vizează banii.




Balanţă:
Fii deschis la sugestiile pe care colegii ţi le fac sau la mesajele primite. Se pare că astăzi ai tendinţa să-i pui la punct pe toţi cei care-ţi stau în cale.




Scorpion:
Ziua aduce oportunităţi de câştig, prin valorizarea unor calităţi personale. Sănătatea îţi poate da de furcă.




Săgetător:
Sunt mari şanse de succes în ceea ce-ţi propui. E nevoie de prudenţă, pentru că toate excesele şi extravaganţele te pot costa scump.




Capricorn:
S-ar putea ca acum să te gândeşti la reluarea unor studii. Primeşte sprijinul necondiţionat, pe care un prieten e gata să ţi-l ofere.




Vărsător:
Fii atent la discuţiile pe care le ai astăzi cu un prieten mai în vârstă. Ia totul aşa cum vine şi încearcă să identifici mesajele subtile.




Peşti:
Tinzi să visezi cu ochii deschişi la tot felul de lucruri pe care ţi le doreşti în viitor. Probabil că ai aşteptări mult prea mari de la prieteni şi cunoştinţe, care speri să-ţi redea încrederea în tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS