Horoscopul zilei de azi, 13 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 13 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 decembrie 2011




Berbec:
Poţi da dovadă de un interes semnificativ pentru chestiuni ce ţin de zona tabu a societăţii. Recomandabil este să faci doar treburile de rutină şi să nu ieşi prea mult în evidenţă.




Taur:
S-ar putea să afli informaţii importante, chiar dacă unele se pot dovedi alarmante. Încearcă să tratezi totul cu calm şi detaşare.




Gemeni:
Dai dovadă de responsabilitate şi simţ practic. Cu toate că ai realizat şi lucruri bune este loc pentru altele şi mai bune.




Rac:
Fii cât mai cumpătat în privinţa cheltuielilor făcute. Se recomandă multă prudenţă în tot ce ţine de relaţia cu străinătatea.




Leu:
Este o zi excelentă în cazul în care doreşti să-ţi petreci mai mult timp cu persoane dragi. Sunt posibile câştiguri sau recompense neaşteptate.




Fecioară:
Dacă nu eşti încă îndrăgostit este posibil să întâlneşti acum pe cineva. Reproşurile primite de la ceilalţi sunt reale şi ar trebui să iei aminte.




Balanţă:
Te poţi bucura de unele câştiguri venite din partea unor persoane din mediul familial. Dozează-ţi eforturile şi încercă să te ocupi mai serios de organismul tău.




Scorpion:
Ţii cont destul de puţin de opinia celorlalţi şi eşti dispus să iei singur iniţiative. Ar fi bine să îţi îndrepţi atenţia către un hobby sau să încerci să îţi găseşti unul.




Săgetător:
Nu-ţi programa acum activităţi solicitante din punct de vedere fizic. Este o zi excelentă de a te ocupa pe îndelete de casă.




Capricorn:
S-ar putea să afli multe informaţii, însă nu asculta chiar tot ce ţi se spune. Fii diplomat şi rezervat.




Vărsător:
Încearcă să nu uiţi total de cei dragi. Orientează-ţi eforturile doar către strictul necesar, deoarece nu este nevoie să cheltui mai mult decât îţi pot permite.




Peşti:
Încearcă să eviţi excesele de orice natură. S-ar putea ca din când în când să îţi vină să mai faci remarci nu prea plăcute celor din jur, dar bine ar fi să te abţii.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS