Horoscopul zilei de azi, 15 decembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 15 decembrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 15 decembrie 2011




Berbec:
O zi dinamică şi interesantă. Deşi o schimbare majoră profesională bate la uşă, ţi-e foarte frică de ce ar putea spune cei din jur.




Taur:
Astăzi ai mari şanse să găseşti sponsori, să obţii un împrumut. Organismul ar putea da semne de oboseală şi chiar de boală.




Gemeni:
Ai şansa să te remarci, să primeşti aprecieri şi să te bucuri de recunoaştere. Relaţiile ar trebui privite cu mai multă luciditate şi detaşare.




Rac:
O zi potrivită pentru activităţi profesionale care necesită dinamism, inspiraţie, ingeniozitate. Probabil constaţi că nu eşti mulţumit deloc de locul în care te afli, că ţi-ai fi dorit mai mult.




Leu:
Ziua poate fi foarte frumoasă, mai ales pentru că ai ocazia să fii în centrul atenţiei. Poţi realiza acum că în anumite privinţe nu ţi-ai respectat propriul adevăr.




Fecioară:
Tinzi să fii melancolic, rezervat şi sensibil. E nevoie de eforturi mari să te achiţi de nişte datorii.




Balanţă:
Dacă primeşti o invitaţie la un eveniment, ar fi bine să accepţi. Îţi dai seama că singura cale de a te elibera de constrângeri este să pui capăt relaţiilor de conjunctură.




Scorpion:
Ideile bune sunt bine primite astăzi de şefi sau colaboratori. Unii nativi se pot confrunta cu migrene la propriu sau cu alte probleme de sănătate.




Săgetător:
Ţi se închid nişte uşi, ţi se refuză nişte cereri sau ţi se întoarce spatele la propriu. Excesele ar trebui evitate, indiferent de natura lor.




Capricorn:
O zi cu multe frământări interioare, agitaţie şi nervozitate. Astăzi poţi afla nişte adevăruri care pot risipi în mare parte incertitudinile.




Vărsător:
S-ar putea ca astăzi să-ţi faci noi cunoştinţe. Este posibil ca unele informaţii să ajungă la tine distorsionate sau să nu ajungă deloc.




Peşti:
O zi excelentă pentru evoluţia în carieră. Stai departe de compromisuri sau de împrumuturi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS