Horoscopul zilei de azi, 13 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: joi, 13 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 octombrie 2011




Berbec:
O zi excelentă pentru a ieşi în faţă, a-ţi manifesta talentele şi a te face auzit. Încearcă să fii ceva mai concesiv, mai ales dacă ai putere de decizie sau o funcţie înaltă.




Taur:
S-ar putea ca astăzi să simţi nevoia unei schimbări care vizează mediul familial. Fă o triere a colaborărilor prezente.




Gemeni:
Te bucuri de o zi frumoasă pe toate planurile, dar mai ales în ce priveşte comunicarea, relaţiile, transmiterea de informaţii. E important să micşorezi puţin ritmul, dacă nu chiar să te opreşti puţin şi să vezi ce trebuie ajustat la activitatea ta profesională.




Rac:
Eşti foarte abil în a obţine ceea ce-ţi doreşti şi meriţi. Spre seară, încearcă să fii ceva mai concesiv în relaţiile cu cei dragi.




Leu:
O zi excelentă pentru a-ţi pune în ordine nişte lucruri la locul de muncă. Te afli într-o formă de zile mari.




Fecioară:
Nu trebuie să pierzi nicio secundă viziunea, scopul, obiectivul spre care te îndrepţi. Unii nativi se pot gândi serios la oficializarea unei relaţii de dragoste.




Balanţă:
Câştigul acestei zile este reprezentat de informaţiile utile care circulă în jurul tău. Eşti preocupat de siguranţă, îţi doreşti stabilitate sentimentală, emoţională dar şi materială.




Scorpion:
Flerul tău este incontestabil astăzi în plan profesional. Astăzi iei totul foarte în serios, inclusiv relaţiile şi felul în care funcţionează ele în prezent.




Săgetător:
Se poate naşte o idee de proiect valoroasă. Astăzi eşti foarte hotărât să-ţi aperi drepturile, să-ţi aperi cauza, să recuperezi ceva ce e al tău şi ţi se cuvine.




Capricorn:
Astăzi poţi obţine o finanţare sau sponsorizare pentru un proiect. Poţi, în sfârşit, să fii sigur de ceea ce-ţi doreşti cu adevărat.




Vărsător:
Astăzi rezolvi multe lucruri prin intermediul relaţiilor. Poţi vedea mult mai clar care este drumul de urmat, mai ales în plan profesional.




Peşti:
Traversezi o perioadă extrem de importantă în ce priveşte relaţiile din viaţa ta. Ai nevoie să găseşti formula potrivită, morală sau legală, pentru a-ţi materializa ideile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS