Horoscopul zilei de azi, 12 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: miercuri, 12 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 octombrie 2011
Berbec:
Ziua începe cu agitaţie interioară, emoţii sau stres. Spre seară, fii ceva mai rezervat, mai ales în ce priveşte propunerile şi promisiunile fără o bază reală.
Taur:
Dozează-ţi eficient energia şi efortul, pentru că te poţi simţi mai obosit şi mai devitalizat decât de obicei. Păstrează proporţiile în toate chestiunile financiare.
Gemeni:
Eşti foarte ambiţios şi foarte determinat să faci bani. Astăzi e indicat să exersezi smerenia şi modestia.
Rac:
Relaţiile se cern printr-o sită foarte fină, astfel încât să rămână doar cele cu adevărat utile. Spre seară, temperează-ţi impulsivitatea şi respectă-ţi promisiunile.
Leu:
Au loc discuţii constructive, amiabile, care pot avea rolul de a repara nişte relaţii. Cel mai frumos este că astăzi poţi privi totul cu seninătate, indiferent ce se întâmplă.
Fecioară:
În prima parte a zilei, tinzi să fii foarte dinamic şi activ. Este momentul reluării unor discuţii, renegocierilor, reconfigurărilor relaţionale.
Balanţă:
După prânz, te axezi mai mult asupra relaţiilor sociale. Nu prea ai timp de stat, dar nici nu-ţi doreşti, pentru că ai foarte multă energie.
Scorpion:
Este momentul să renunţi la nişte principii învechite. Aspectele sunt bune, doar că e posibil ca unele calcule să fie date peste cap.
Săgetător:
Te bucuri de o zi cu adevărat minunată. Spre seară, încearcă să găseşti soluţiile cele mai bune, pentru a împăca şi solicitările familiei şi distracţia.
Capricorn:
Astăzi ar fi bine să fii atent la atitudinea celor din jur. Este posibil ca astăzi să fii angrenat în nişte discuţii de culise, referitoare la o strategie de afirmare profesională.
Vărsător:
O zi interesantă, cu multe conversaţii, întâlniri, invitaţii. Seara se anunţă plăcută şi inspirantă, în compania partenerului de viaţă.
Peşti:
Ziua de astăzi te invită la simţ practic şi luciditate. În această perioadă, e posibil să reiei nişte negocieri pe marginea unui contract.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS