Horoscopul zilei de azi, 11 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: marţi, 11 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 octombrie 2011




Berbec:
Munca sau proiectele de la serviciu mai pot aştepta până săptămâna viitoare. Relaţiile parteneriale le vei aborda într-o altă lumină, deoarece chiar poţi trece peste toate animozităţile.




Taur:
Tinzi să dezvolţi o atitudine destul de critică faţă de cei din jurul tău. Te poţi gândi şi la o schimbare în sistemul propriu de valori.




Gemeni:
Este important să laşi suficient spaţiu celor din jurul tău pentru a se exprima aşa cum îşi doresc. Prudenţa, discernământul şi răbdarea te pot ajuta enorm.




Rac:
În cazul în care apar discuţii neplăcute între tine şi un membru al familiei evită să le dai curs şi încearcă să tratezi situaţia cu diplomaţie. Spre seară, acordă-ţi câteva momente de relaxare.




Leu:
Chiar dacă ceilalţi se pot simţi neglijaţi este bine să-i atenţionezi asupra faptului că nu doreşti să fii deranjat. După atâta efervescenţă, după-amiază ocupă-te şi de treburile casnice.




Fecioară:
Orice zvon auzi acum, evită să-l iei în considerare deoarece vine mai mult să aprindă spiritele. O vizită în locurile natale sau la părinţi, te-ar ajuta mult.




Balanţă:
Nu te preocupa foarte mult dezvoltând o stare interioară tensionată. Spre seară, câteva exerciţii fizice uşoare sau lecturarea unei cărţi bune îţi vor linişti atât trupul cât şi sufletul.




Scorpion:
În cazul în care ai foarte mult de învăţat pentru un examen sau lucrare scrisă, acum este momentul pentru a te dedica unei astfel de activităţi. După vânzoleala zilei, acordă-ţi câteva momente de introspecţie.




Săgetător:
Evenimentele din acestă săptămână pot părea în primă fază neplăcute sau neaşteptate. Sfaturile şi îndemnurile unui prieten sau unei persoane mai în vârstă îţi sunt de bun augur.




Capricorn:
Încearcă pe cât posibil să nu iei decizii importante. Sunt posibile ceva probleme de sănătate, de aceea nu face eforturi prea mari.




Vărsător:
Pot apărea unele probleme de sănătate cauzate de stres, tensiune interioară sau activitate în exces. Răsturnările de situaţie te pot destabiliza puţin, dar nu sunt aspecte majore şi treci peste fără probleme.




Peşti:
Pot apărea unele tensiuni la nivel interior dar care pot fi canalizate în activităţi creative. Nu te agita prea mult, întrucât ştii foarte bine că sănătatea este destul de încercată, iar mentalul îţi este destul de confuz.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS