Horoscopul zilei de azi, 14 octombrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop: vineri, 14 octombrie 2011
      Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 octombrie 2011




Berbec:
Ziua începe foarte bine, cu umor, optimism, poftă de viaţă. Este o zi bună pentru a face demersuri pentru recuperarea unor sume de bani.




Taur:
Pur şi simplu ai chef să leneveşti. Unele discuţii mai vechi se pot relua şi există şansa găsirii unui numitor comun acolo unde au existat neînţelegeri şi disensiuni.




Gemeni:
O oportunitate frumoasă de afacere şi câştig e foarte aproape, dacă nu cumva a apărut deja. Prudenţa e necesară.




Rac:
În prima parte a zilei se menţin aspectele favorabile din punct de vedere financiar. Diplomaţia nu mai este punctul tău forte de data aceasta.




Leu:
Este o perioadă favorabilă tuturor demersurilor făcute în sensul obţinerii unor drepturi sau avantaje materiale. Atenţie la tendinţa de a fi rigid şi dur în relaţiile cu cei din jur.




Fecioară:
Oferă mai mult spaţiu oamenilor dragi din viaţa ta. Speculaţiile financiare şi satisfacerea unor capricii costisitoare nu sunt recomandate.




Balanţă:
Cel mai bine este să dai curs intuiţiei şi să-ţi iei singur deciziile. Spre seară, este nevoie de nişte eforturi, pentru a te împărţi între nevoile tale şi cele ale familiei.




Scorpion:
Eşti foarte bine susţinut în orice activitate profesională. Este momentul să recunoşti propriile greşeli, dacă doreşti să te reconciliezi cu cineva.




Săgetător:
O zi extrem de importantă pentru statutul tău social şi profesional. Vin spre tine tot felul de informaţii, care te ajută să-ţi faci o imagine mai clară în privinţa unor persoane din anturaj.




Capricorn:
Această zi este caracterizată de emoţii intense şi o puternică dorinţă de evoluţie. S-ar putea ca astăzi să te concentrezi asupra unor relaţii de prietenie, în care ai de clarificat nişte lucruri.




Vărsător:
Ai mai multă încredere în cei cu care colaborezi. S-ar putea să ai sentimentul de blocaj, să nu mai vezi niciun mod de a continua unele proiecte.




Peşti:
Este o perioadă favorabilă în ce priveşte relaţiile şi parteneriatele. Fii sincer faţă de tine şi recunoaşte eventualele greşeli pe care le-ai făcut în ultima vreme.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS