Horoscopul zilei de azi, 13 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 13 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 13 august 2011


Berbec
Vrei nu vrei eşti determinat să iei hotărâri legate de parteneriatele tale. Dar în mod special te simţi obligat să dai un răspuns unei probleme legate de viitorul relaţiei cu partenerul de viaţă.


Taur
Pentru acei Tauri care încă nu şi-au găsit jumătatea, nu este exclus să găsească persoana potrivită chiar prin intermediul muncii pe care o desfăşoară. Poate fi vorba de dragoste la prima vedere.


Gemeni
Şi tu vei simţi nevoia să îţi cumperi ceva frumos: de la o bijuterie până la un obiect de artă. Gemenii care nu şi-au găsit încă jumătatea vor avea surpriza să fie ceruţi în căsătorie de unul dintre cei mai vechi prieteni, pe care ar putea să înceapă să-l vadă "cu alţi ochi".


Rac
Dacă încă trăieşti o viaţă de burlac, vei lua hotărârea bruscă că vrei pe cineva alături de tine, sub acelaşi acoperiş, pentru tot restul vieţii.


Leu
Este o zi excelentă pentru acei care şi-au asumat rolul de profesor sau îndrumător. Pot crea o nouă formă didactică, sau o nouă formă de curs, în care să îmbine latura informaţională cu latura artistică.


Fecioară
Te hotărăşti să faci bani şi ai planuri pe termen lung pe care să le pui în practică. Poţi avea proiecte care să îţi aducă câştiguri sigure. Totul este să te hotărăşti să le pui în practică.


Balanţă
Te simţi capabil să muţi munţii din loc. Dar înainte de asta, vei face toate lucrurile pe care nu le-ai făcut până acum din teamă sau din delăsare. Pui punct oricărei relaţii care îţi dăunează. Schimbi radical şi din temelie căminul.


Scorpion
Eşti ca un butoi cu energie care stă să explodeze. Eşti într-un proces de explorare a propriului univers. Îţi poţi descoperi sensibilităţi artistice şi izvoare de creaţie la care nici nu sperai.


Săgetător
Poate te hotărăşti să începi un program care să implice cultura şi arta. Ideile şi proiectele tale te transformă într-o persoană apreciată şi demnă de urmat de cei care te înconjoară.


Capricorn
Străluceşti pur şi simplu în locul pe care îl ocupi în societate sau în orice ierarhie te-ai afla. Dar asta te şi responsabilizează foarte mult. Este incitant, promiţător, frumos dar şi foarte solicitant tot ceea ce destinul îţi aşterne în cale în acest sector de viaţă.


Vărsător
Poţi să întâlneşti o persoană de o altă religie care să te ajute să îţi creezi o nouă viziune asupra credinţei. Sau chiar persoana lângă care ai ales să îţi petreci viaţa este de o altă cultură spirituală şi asta îţi poate lărgi orizonturile de cunoaştere.


Peşti
Poţi trăi experienţe de natură ocultă care să trezească în tine dorinţa de a cunoaşte mai mult, de a cerceta, de a înţelege. Problemele legate de anumite acte oficiale sau de o moştenire, pot avea parte de soluţionări neaşteptate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS