Horoscopul zilei de azi, 14 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 14 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 14 august 2011


Berbec
Poţi fi înflăcărat de ideea de a lăsa totul baltă şi de a te aventura cu persoana iubită într-un weekend romantic sau pur şi simplu vei oferi dovezi de iubire fără restricţii.


Taur
Te întorci la tradiţie şi faci tot ce îţi stă în putinţă astfel încât lucrurile să se aranjeze aşa cum ai visat. Să nu te laşi cuprins de teamă că faci ceva greşit, că eşti împotriva moralităţii sau a unor legi lumeşti.


Gemeni
Poţi conştientiza valoarea unor gesturi mici de tandreţe în comparaţie cu cadourile costisitoare şi lipsite de valoare sufletească. Vei dori să îţi manifeşti sentimentele profunde faţă de rude.


Rac
Ai parte de susţinere financiară pentru a-ţi împlini visele legate de casa proprie. Şi focul interior mânat de dorinţa de schimbare poate creşte şi îţi poate da speranţe întemeiate.


Leu
Revin prieteni din copilărie cărora ai ocazia să le spui în ce fel ţi-au marcat evoluţia printr-un simplu gest, o vorbă sau o faptă.


Fecioară
Nu ştii cum şi de unde vei găsi resursele, dar ai încredere că problemele ţi se vor rezolva. Încearcă pe cât posibil să nu te laşi copleşit de remarcile răutăcioase ale unor cunoscuţi sau de amintirile dezamăgirilor legate de anumite relaţii de prietenie.


Balanţă
Temerile legate de incapacitatea de a fi creativ, vizionar sau cu soluţii pot dispărea. Poţi înţelege că toate formele de artă apar în timpul procesului de muncă. Şi că poţi să faci orice îţi doreşti eliminând clişeul "nu sunt în ţara, locul, timpul care trebuie".


Scorpion
Poţi vedea în ce mod ţi-ai creat iluzii legate de iubire şi fericire, cât de mult ţi-au dăunat în relaţiile de prietenie, sau dimpotrivă, cât de mult ţi-au folosit să te fereşti de ceea ce ţi-ar fi putut produce rău.


Săgetător
Toate relaţiile din trecut le reanalizezi; fricile legate de viaţă şi de moarte, poate chiar şi frica de a avea propria familie. Cele mai mari coşmaruri le vei înfrunta.


Capricorn
Priveşte cu detaşare problemele pe care le-ai întâmpinat în trecut, să le analizezi şi să fii atent în special la momentele în care ai dat dovadă de curaj, de curajul de a schimba o structură, de a-ţi asuma cine eşti, de a părăsi locuri şi situaţii care îţi limitau capacităţile.


Vărsător
Poţi pleca la drum în căutarea frumosului din natură. Te atrag locurile "sălbatice", nealterate de intervenţiile tehnologice ale umanităţii.


Peşti
Ţi se poate revela faptul că cei care te înconjoară te oglindesc. Şi modul în care îi iubeşti îţi arată modul în care te iubeşti pe tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS