Horoscopul zilei de azi, 12 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 12 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 august 2011


Berbec
Eşti foarte aproape de dezastru; opreşte-te înainte de a fi prea târziu. Trebuie să-ţi regândeşti viaţa.


Taur
Vei reuşi în ceea ce-ţi propui doar dacă vei da dovadă de mult curaj. Succesul îţi este aproape; trebuie doar să-ţi urmezi neabătut/ă calea.


Gemeni
Nu te grăbi să judeci reacţiile cuiva, mai ales dacă nu reuşeşti să înţelegi ce le-a provocat. Fiecare om are motivele sale aşa că fii înţelegătoare!


Rac
Dacă o simţi, trebuie să o spui! Sau să duci o luptă cu tine însuţi ca să te abţii. Nu contează dacă e politicos sau productiv, crezi cu tărie în sinceritatea extremă. Mai ales astăzi!


Leu
Soarta e schimbătoare. Norocul nu trebuie alungat. Atenţie la numărul 24.


Fecioară
Este o perioadă propice pentru a-ţi dovedi originalitatea. Priveşte lucrurile dintr-un punct nou de vedere, nu o lua pe căi bătute.


Balanţă
Lucrurile făcute în grabă şi de mântuială se răzbună! Înainte de a te implica în ceva major planifică totul bine.


Scorpion
O persoană interesantă s-ar putea să încerce să-ţi atragă atenţia; fii atent/ă la subtilităţi, altfel poţi rata anumite semne revelatoare.


Săgetător
Fereşte-te de boli! Eşti într-o perioadă foarte sensibilă, organismul tău seamănă cu o baterie descărcată. Hrăneşte-te cu atenţie, fără excese.


Capricorn
O serie de revelaţii de natură spirituală îţi pot schimba modul de a privi viaţa şi în special modul în care te priveşti pe tine. Ai putea să începi să te accepţi aşa cum eşti şi să te reconstruieşti.


Vărsător
Şeful poate părea un tiran, dar uneori necazurile pot veni de mult mai aproape. Nu toţi colegii sunt încântaţi de ideile tale. Câteodată pot să apară conflicte; e important să le abordezi cu calm.


Peşti
Nimic nu vine de-a gata. Dacă vrei cu adevărat să reuşeşti trebuie să munceşti din greu. Cu toate acestea nu renunţa să te întrebi dacă sacrificiile pe care le faci au un rost. Răspunsul s-ar putea să te surprindă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS