Horoscopul zilei de azi, 1 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 1 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 1 septembrie 2011


Berbec
Astăzi eşti susţinut în orice tip de activitate care vizează relaţiile sociale, activităţile de grup sau relaţiile de prietenie.


Taur
Ascultă-ţi intuiţia, pentru că unele idei care-ţi vin astăzi sunt foarte bune şi pot să-ţi aducă profit. Sunt şanse ridicate în această direcţie.


Gemeni
Aspectele sunt frumoase până spre seară, aşa că profită de ideile minunate şi inspiraţia care vine de la un prieten.


Rac
Poate că nu e o zi a acţiunii concrete, dar sigur e o zi a ideilor ingenioase. Dai dovadă de multă intuiţie şi receptivitate.


Leu
Cel mai bine este să amâni orice cheltuială, mai ales pe cele făcute la sfatul prietenilor. Încearcă să nu amesteci afacerile cu prieteniile.


Fecioară
Se pot rezolva o parte din problemele financiare cu care te-ai tot confruntat în ultima vreme. Nu în ultimul rând, dai dovadă de diplomaţie şi înţelepciune.


Balanţă
Este o zi bună pentru a face nişte demersuri în sensul autocunoaşterii şi dezvoltării personale. Nu mai despica firul în patru şi lasă lucrurile să se aşeze de la sine.


Scorpion
Descoperi noi surse de profit, prin abilitatea de a te folosi de resursele celor din jur. Pot fi readuse în discuţie evenimente care ţi-au rămas puternic impregnate în minte.


Săgetător
Astăzi ar fi bine să vorbeşti mai puţin şi să asculţi mai mult, chiar dacă e destul de dificil să fii redus la tăcere.


Capricorn
Dacă lucrezi cu computerul, salvează de mai multe ori documentele şi asigură-te că au ajuns la destinaţie. Evită atitudinea uşor posesivă faţă de persoanele apropiate sau consumul în exces de mâncare.


Vărsător
Astăzi aminteşte-ţi de cei pe care îi iubeşti şi fă gesturi frumoase pentru ei. Aminteşte-ţi că bucuria autentică vine din gesturi mici şi din iubire, vine din ceea ce eşti, şi nu din ceea ce ai.


Peşti
Ai nevoie de linişte şi tihnă. Tendinţa ta poate fi aceea de a te retrage undeva în plan secund, într-un loc liniştit care îţi permite să te concentrezi asupra unei chestiuni de ordin personal.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS