Horoscopul zilei de azi, 31 august 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 31 august 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 31 august 2011


Berbec
E important să ştii să "te vinzi", să-ţi evaluezi corect munca. Există o uşurinţă în a înţelege şi asimila informaţia, care merită a fi fructificată.


Taur
În această perioadă poţi avea parte de unele dezamăgiri de la prieteni. Este o zi bună pentru a te preocupa de imagine.


Gemeni
Te afli într-o perioadă de profundă introspecţie. De asemenea, încearcă să nu laşi bunuri personale nesupravegheate, deoarece există riscul de a rămâne fără ele.


Rac
Astăzi - relaţiile sociale, comunicarea, schimbul de informaţii, sunt foarte importante. Pot apărea schimbări de situaţie sau chiar discuţii neplăcute din cauza atitudinii mult prea posesive sau sufocante a unuia dintre parteneri.


Leu
O zi numai bună pentru a reorganiza un proiect, a face renegocieri, a relua o discuţie. Este posibilă concretizarea unei relaţii de dragoste sau a unui proiect mai vechi datorită unei asocieri.


Fecioară
Este o zi în care poţi primi veşti bune, iar în funcţie de acestea, poţi face nişte schimbări. Încearcă să fii cât mai diplomat, canalizând energia într-o direcţie care îţi solicită simţul creativ sau artistic.


Balanţă
În cazul în care te hotărăşti să pleci la drum încearcă să fii prevăzător. Este o zi bună pentru a descoperi modalităţi de câştig, prin folosirea resurselor de care dispun alţii.


Scorpion
Ai şansa să afli multe lucruri preţioase. Evită să te implici în proiecte riscante sau în activităţi care par să pună în cumpănă o anumită sumă de bani.


Săgetător
E necesar să te gândeşti, în ce măsură ceea ce faci vine în ajutorul celorlalţi. Fii cât mai diplomat şi evită să laşi egoul să vorbească în locul tău.


Capricorn
Eşti mult mai conştient de propriul potenţial, încrezător şi pus pe fapte mari. Se pare că romantismul nu te părăseşte nici astăzi.


Vărsător
Este posibil ca una din relaţiile de prietenie pe care le ai, să fie pusă la încercare. Fă-ţi un capriciu, răsfaţă-te făcând ceva ce demult îţi doreşti.


Peşti
Evită reacţiile impulsive şi vorbele aruncate fără rost. Este o zi potrivită şi pentru a rezolva o serie de probleme administrative.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS