Horoscopul zilei de azi, 2 septembrie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi, 2 septembrie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 2 septembrie 2011


Berbec
Poţi întâlni o persoană care te poate susţine într-un proiect la care visezi de ceva vreme. Flexibilitatea şi adaptabilitatea, mai ales în discuţiile importante, sunt necesare.


Taur
O zi fructuoasă. Astăzi ai parte de o zi frumoasă din punct de vedere profesional. Evită luarea unor decizii importante.


Gemeni
O zi numai bună să-ţi deschizi inima şi să primeşti iubirea unei persoane speciale din viaţa ta. Aşadar, soarele răsare şi pe strada ta.


Rac
Dai dovadă de un interes sporit pentru chestiuni ce ţin de latura ascunsă a societăţii. Este posibil să beneficiezi de nişte avantaje materiale nesperate.


Leu
Poţi lega noi colaborări în plan profesional sau, de ce nu, începe o relaţia în plan personal. Discuţiile pe marginea unui proiect sau contract decurg foarte bine.


Fecioară
În urma discuţiilor purtate astăzi, te alegi cu bani în plus în buzunar. Evită tendinţa exagerată către critică sau autocritică.


Balanţă
Eşti mai încrezător în proiectele tale şi mai sigur de calităţile tale. Este o zi favorabilă învăţătorilor sau persoanelor care lucrează cu copiii.


Scorpion
Astăzi te preocupă lucrurile mai puţin accesibile şi partea nevăzută a lor. Vei avea parte de evenimente frumoase şi o înţelegere foarte bună între tine şi membrii familiei tale.


Săgetător
Evită deciziile majore şi discuţiile în contradictoriu cu şefii sau cu alte persoane cu autoritate. Dai dovadă de inteligenţă şi de o curiozitate fără margini.


Capricorn
Astăzi ai nevoie de flexibilitate, dar şi de fermitate, în cazul în care stai de vorbă cu vreun şef, despre salariu sau despre alte beneficii materiale.


Vărsător
Este o zi favorabilă în cazul în care ai de susţinut un examen sau de învăţat pentru o lucrare. Inspiri încredere indiferent de tipul de persoană cu care intri în contact.


Peşti
Este o zi fructuoasă din punct de vedere material. Iei alegerile cu înţelepciune chiar dacă nu dai dovadă de prea mult spirit de iniţiativă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS