Horoscopul zilei de miercuri, 27 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 27 iulie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop miercuri - 27 iulie 2011


Berbec
S-ar putea să ţi se impună o decizie contrară vederilor tale. Chiar dacă vine de la cineva superior ierarhic încearcă să-ţi susţii punctul de vedere cu argumente. Abordează situaţia cu calm.


Taur
Nu rata oportunităţile care ţi se deschid. Lucrurile nu vin pe tavă, atenţia la detalii contează. Important este să ştii ce vrei şi să nu uiţi că faci parte dintr-o echipă.


Gemeni
Intuiţia te ajută, dar, mai ales acum, nu te grăbi să acţionezi doar pe baza ei. Dacă poţi, verifică faptele; vezi ce s-a petrecut în realitate. Nu-ţi îndepărta un prietenul/prietena doar pentru o suspiciune.


Rac
Trebuie să ai răbdare. Nimic nu se întâmplă peste noapte. Dacă vei da dovadă de perseverenţă, încet, încet te vei apropia de ţelul dorit. Chiar dacă este o perioadă mai grea, nu renunţa la visurile tale.


Leu
Nici o acţiune nu este lipsită de risc; uneori trebuie să ţi-l asumi. Dificultăţile cresc mai ales atunci când intervin sentimente puternice. Nu-ţi va fi uşor, dar trebuie să iei o decizie!


Fecioară
Dacă poţi, mai bine stai acasă. Iar dacă totuşi ajungi la muncă, încearcă să nu te implici în lucruri care pot merge bine şi fără eforturile tale. Gândeşte-te de două ori înainte să începi ceva nou.


Balanţă
Cu cât eşti mai bine pregătit/ă cu atât vei avea mai multe şanse de succes. Perioada următoare este propice dezvoltării, poţi să înveţi ceva nou sau să îţi perfecţionezi aptitudinile. E suficient să nu te laşi distras/ă de solicitările zilnice.


Scorpion
Deşi sănătatea nu-ţi dă de furcă de obicei ai grijă şi de tine şi de ea! O dată pierdută se reîntoarce mai greu.


Săgetător
Poţi fii presat/ă să iei o decizie legată de o problemă care trenează de ceva timp, dar s-ar putea să simţi că nu ai toate elementele la îndemână. Poţi încerca să temporizezi, deşi această tactică nu este lipsită de riscuri.


Capricorn
Eşti tentat/ă să te suprasoliciţi cu munca. Asta îţi poate provoca unele neplăceri, cum ar fi de exemplu dureri de cap.


Vărsător
Discutând cu ceilalţi, vei ajunge la ceva ce te avantajează. Talentul tău creativ se va face simţit şi meritele îţi vor fi recunoscute. Ar fi bine să pui bazele unui parteneriat cu cineva cu care te simţi confortabil.


Peşti
S-ar putea să fie nevoie de puţin efort pentru a-ţi vedea de treburile obişnuite. Odată pus pe treabă, un coleg sau un prieten va încerca să îţi ceară părerea despre nişte probleme personale. În acel moment, intuiţia ta e posibil să fie mai ascuţită decât în mod obişnuit, deci îţi va fi uşor să îţi exprimi păreri pertinente, chiar legate de problemele tale.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS