Horoscopul zilei de marţi, 26 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop marţi - 26 iulie 2011


Berbec
Se apropie o perioadă în care vei fi mult mai sobră, posibil datorită grijilor pe care ţi le vor produce cei apropiaţi. Cineva din familie, poate chiar un frate sau o soră, îşi va pune amprenta asupra libertăţii tale de acţiune; chiar dacă neintenţionat. Încearcă să-ţi menţii optimismul.


Taur
Dacă intenţionezi să urmezi un masterat sau să te înscrii la un nou curs ar trebui să te grăbeşti. Acum este momentul potrivit; te va avantaja în carieră. Nu este momentul ezitărilor.


Gemeni
Cineva apropiat îţi va cere o favoare. Ajută-l atât cât îţi stă în putere, chiar dacă ţi se pare uşor exagerat. În curând va veni şi rândul tău să ai nevoie de sprijin.


Rac
Ziua de azi începe ca oricare alta. Cu toate acestea consecinţele alegerilor pe care le vei face se vor resimţi mult timp de acum încolo. Ai grijă la semne; ele sunt acolo dacă ştii unde şi cum să te uiţi. Evită impulsurile necontrolate şi gândeşte-te foarte bine înainte de a lua o hotărâre majoră. Norocul îţi poate surâde.


Leu
Dacă lucrezi într-o companie, fii foarte atent/ă la ce se întâmplă în jurul tău. Un document uitat la copiator e uneori extrem de revelator în ceea ce priveşte evoluţia ta viitoare în carieră.


Fecioară
Vei fi uşor pus/ă în încurcătură de mesaje conflictuale din partea unei persoane dragi. Ascultă cu atenţie şi vei reuşi să-i înţelegi preocupările. Amândurora vă va fi mult mai bine.


Balanţă
Este posibil să ai de înfruntat neplăceri la muncă sau la şcoală. Viitorul ţi se va părea incert, iar toate planurile îndelung visate vor părea că se năruie.


Scorpion
Ţi se pare că cei din jur se gândesc la tine şi se străduie să te ajute. Este chiar aşa? Bazează-te pe tine în primul rând şi asumă-ţi responsabilitatea pentru deciziile pe care le iei.


Săgetător
Sănătatea trebuie să fie principala ta preocupare. Stresul nu iartă! Tot răspunzi la telefon aşteptând o veste bună, dar ai grijă la celelalte discuţii. Încearcă să te relaxezi; eventual ia-ţi câteva ore libere. S-ar putea să le fie greu, dar cei din jur se pot descurca şi fără tine. Gândeşte-te şi la propria persoană!


Capricorn
Când vine vorba de dragoste, gesturile tale sunt imprevizibile. Deşi ai fi vrut să îţi plănuieşti acţiunile cu grijă, intervine ceva care te face să sari peste mulţi paşi şi să ajungi unde nu te-ai fi gândit că poţi ajunge. Apoi vei simţi nevoia să dai înapoi, să aştepţi puţin şi să plănuieşti din nou. Acest mod de acţiune este bun doar dacă îţi acorzi destul timp pentru a analiza lucrurile.


Vărsător
Chiar dacă ai o neînţelegere cu un coleg, e important să încerci să găseşti o cale de mijloc. Ştii că ai putea să-ţi impui punctul de vedere, dar nu este important ca şi celălalt să simtă că a fost ascultat?


Peşti
Oamenii din jurul tău vor observa că astăzi arăţi un pic diferit. Eşti foarte optimist/ă, vezi totul în roz şi pe bună dreptate: toate par să-ţi reuşească. Este foarte bine, dar încearcă totuşi să păstrezi contactul cu realitatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS