Horoscopul zilei de joi, 28 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 28 iulie 2011
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop joi - 28 iulie 2011


Berbec
În dragoste, dacă vrei să ştii cu adevărat care îţi sunt sentimentele pentru cineva, trebuie să-ţi asculţi inima. Ascultă cu atenţie şi nu vei regreta!


Taur
Gândeşte-te de două ori înainte de a da un sfat. Oricât ar fi de bun şi de bine intenţionat, contează foarte mult dacă celălalt este pregătit sau nu să îl primească.


Gemeni
Un mesaj cu o mare încărcătură emoţională, venit de departe, te va şoca. Poate fi chiar o poză primită pe mail sau pe mobil. Veştile pot fi bune sau rele dar, în orice caz, te vor destabiliza puţin şi nu vei putea să gândeşti foarte limpede în primele momente. Aşa că lasă analizele pe mai târziu. Aşteaptă câteva zile şi încearcă apoi să discerni.


Rac
Până la un punct, conformismul ajută la cimentarea unor relaţii cu cei din jur, iar aprobarea societăţii te poate încuraja. Nu uita însă că ai o personalitate proprie; nu ţi-o ascunde de dragul de a te face plăcut/ă cu orice preţ.


Leu
Începe o perioadă potrivită pentru a te îngriji de sănătatea ta. A sosit momentul în care să încerci o dietă mai adaptată organismului; poţi să-ţi modifici şi rutina zilnică pentru a reduce din stres. Nu întârzia, s-ar putea să regreţi mai târziu.


Fecioară
Aceasta este ziua în care vei străluci. Nu abandona proiectele la care ai lucrat în ultimul timp. Odată pus/ă pe lucru, sunt şanse mari să nu te mai opreşti până ce totul este gata. Încearcă să te izolezi de elementele care îţi distrag atenţia. Lasă esenţa ta naturală să pătrund în tot ceea ce faci.


Balanţă
Într-o echipă neînţelegerile pot să apară oricând, chiar dacă eşti bine intenţionat/ă. Multă lume preferă să ignore semnele premergătoare; nu fă această greşeală. Micile jocuri politice se pot întoarce împotriva ta.


Scorpion
În privinţa relaţiilor sentimentale, te aşteaptă o discuţie legată de angajamente sau căsătorie cu partenerul. Nu te speria, este ceva care îl/o frământă de ceva timp, dar încearcă doar să vadă în ce ape te scalzi. Nu da răspunsuri entuziaste sau lipsite de diplomaţie. Fii neutră dacă se poate, sau măcar atent/ă...


Săgetător
Dragostea trebuie să fie pe primul plan. Încearcă ceva deosebit; evită rutina. S-ar putea să te aştepte o seară specială. Pregăteşte-te din vreme.


Capricorn
Deşi ai mici probleme de sănătate, vei realiza cu acuitate cât de lipsit/ă de griji eşti în comparaţie cu cei din jur. Dracul nu e chiar aşa de negru!


Vărsător
Cunoaşterea de sine îţi va da un avantaj, înţelesurile profunde ţi se vor dezvălui. Foloseşte-ţi puterea pentru a face bine celor din jur.


Peşti
Deşi ai sentimente foarte puternice faţă de o persoană apropiată, evită să fii posesiv/ă. Veţi avea de înfruntat o perioadă mai tulbure, cu suişuri şi coborâşuri, aşa că lasă lucrurile să curgă de la sine.


Informativ!
Horoscop Urania, săptămâna 31 iulie - 6 august 2011 - disponibil sâmbătă după ora 18.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS