Horoscopul zilei de azi, 23 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 23 iulie 2011


Berbec
Caută să-ţi îmbunătăţeşti securitatea financiară. Evită cheltuielile inutile şi nu mai alerga după noi credite. Moderaţia trebuie să fie cuvântul de ordine.


Taur
E un moment excelent pentru a demara o dietă, un regim sau, pur şi simplu, un stil de viaţă mai sănătos. Motivul e simplu; intri într-o perioadă în care îţi va fi mult mai uşor să te uiţi în oglindă şi să te vezi aşa cum eşti, nu aşa cum ai vrea să fii. Acceptă realitatea; vei simţi imediat diferenţa!


Gemeni
Bunătatea şi altruismul, chiar dacă sunt văzute de unii ca slăbiciuni, îţi vor fi răsplătite până la urmă. Eşti responsabil/ă de lumea în care trăieşti.


Rac
Nu te aştepta să ţi se îndeplinească toate visele peste noapte. Trebuie să perseverezi; cu timpul te vei apropia de ce-ţi doreşti.


Leu
Chiar dacă cei din jur te presează, mergi în ritmul tău. Te va ajuta o abordare metodică. S-ar putea să nu fie prea încântaţi; gândeşte-te totuşi la ce vrei să obţii.


Fecioară
Norocul e contagios. Petrece-ţi măcar o parte din timp împreună cu oameni împliniţi şi fericiţi. În curând vei simţi diferenţa.


Balanţă
În această săptămână poţi avea probleme cu urechile. Mergi la doctor dacă suspectezi o infecţie; nu te trata cu leacuri băbeşti, rişti o agravare a situaţiei.


Scorpion
Intuiţia îţi este de folos în ceea ce priveşte problemele legate de carieră. Poate că ţi-ai trasat deja câteva linii generale pe care ar trebui să mergi şi astăzi totul pare mai clar. Păstrează totuşi o doză de circumspecţie. Nu te grăbi să acţionezi, nu lua decizii pripite.


Săgetător
Stresul din ultima perioadă ar fi trebuit să te convingă că ceva trebuie schimbat. Nu mai poţi continua aşa, altfel vei avea de suferit consecinţe pe termen lung.


Capricorn
Este dreptul tău să fii interesat/ă de banii pe care-i câştigi; mai mult, este chiar bine, mai ales în contextul actual. Din păcate, nu toţi cei din jur vor privi lucrurile în acelaşi fel.


Vărsător
Un nou venit în viaţa ta te va pune la încercare. Nu te arunca cu ochii închişi într-o aventură care s-ar putea să nu te pună într-o lumină favorabilă. Lasă stelele să hotărască.


Peşti
E plăcut să ştii că poţi să-ţi ajuţi prietenii deşi nu este întotdeauna uşor. Vei fi pus/ă în situaţia de a alege între două treburi care se bat cap în cap.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS