Horoscopul zilei de azi, 24 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 24 iulie 2011


Berbec
Atenţie la splină. Multă lume o ignoră şi rău face. Organismul este ca un puzzle, fiecare piesă contează.


Taur
Nota dominantă a zilei este dată de avantajele pe care le poţi căpăta stabilind o relaţie nouă cu un coleg. Deşi vă ştiţi de mai multă vreme, acum îl vei privi în cu totul altă lumină. S-ar putea să-ţi placă ce vezi...


Gemeni
Dacă vezi că se iveşte o oportunitate, nu ezita. Unii oameni se simt derutaţi de schimbările bruşte de direcţie. Nu te înscrie într-o astfel de categorie; rişti să ratezi o şansă unică.


Rac
În curând, un eveniment neaşteptat te va ajuta să renaşti spiritual, să înţelegi că mândria deşartă şi egoismul te-au îndepărtat de prieteni şi de cei dragi. Timpul nu este pierdut; mai poţi îndrepta lucrurile!


Leu
Mai ales astăzi poţi cădea uşor victimă neînţelegerilor de la serviciu. Pe cât posibil ar trebui să obţii o înţelegere scrisă; nu te baza doar pe vorbe.


Fecioară
Probleme de natură legală sau legate de bani s-ar putea afla azi pe agenda ta. Ar putea fi vorba despre nişte documente sau obligaţii contractuale. Ai grijă!


Balanţă
Un ban pus deoparte, dincolo de faptul că te ajută să treci peste perioade mai dificile, va contribui la reducerea stresului. E bine să ştii că ai pe ce te baza dacă situaţia se înrăutăţeşte.


Scorpion
În ceea ce priveşte cariera nu este un moment potrivit pentru a acţiona din impuls. Gândeşte-te de două ori înainte de a lua o hotărâre. În faţa ta se deschid multe drumuri, dar unele sunt pline de pericole.


Săgetător
Astăzi fă tot posibilul să ajungi undeva lângă o apă, pentru a absorbi vibraţiile ei binefăcătoare. Bea destule lichide pentru a evita problemele de tipul deshidratării. Vei avea o zi aspră, care te va extenua. Pe seară, îţi va face bine o baie relaxantă.


Capricorn
Profită de perioada mai liniştită care va urma pentru a face o vizită la medicul de familie. Când ţi-ai făcut ultima oară analizele?


Vărsător
Tânjeşti după o relaţie apropiată; vrei să ai cui să îi împărtăşeşti cele mai ascunse dorinţe. Încearcă să cunoşti oameni noi; vei avea şansa de a întâlni pe cineva deosebit.


Peşti
Indiferent de situaţia curentă, nu-ţi pierde speranţa. Te vei bucura în curând de multă sănătate şi de o stare generală de bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS