Horoscopul zilei de azi, 22 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 22 iulie 2011


Berbec
Ai norocul să intri într-o perioadă fastă; trebuie doar să nu uiţi care îţi sunt ţelurile. Nu te sfii să le spui oamenilor din jur la ce te aştepţi de la ei. Dacă îi vei lăsa să ghicească s-ar putea să ai surprize neplăcute.


Taur
Nu te încăpăţâna; e păcat să-ţi înstrăinezi colegii pentru chestii minore. E momentul să fii conciliant/ă.


Gemeni
Este timpul să te iei în serios. Fii atent/ă la nevoile şi la obiectivele tale. Va trebui să depăşeşti nişte împrejurări care nu îţi sunt prielnice. Ziua de azi poate fi una foarte norocoasă dacă vei privi viitorul cu încredere.


Rac
Fereşte-te de boli încercând să-ţi reduci din stres. Jumătate de oră de somn în plus s-ar putea să se dovedească miraculoasă.


Leu
O întâlnire cu o persoană extraordinară îţi poate schimba viaţa. Dacă ţi se prezintă nu rata ocazia.


Fecioară
Dacă te încearcă durerile de stomac, nu le ignora. Organismul tău încearcă să-ţi spună ceva. Ascultă-l cu atenţie!


Balanţă
Trebuie să fii atent/ă nu numai la ce spui, ci şi la modul în care o faci. Chiar dacă ai cele mai bune intenţii s-ar putea să nu fi înţeleasă, iar neînţelegerile repetate pot strica o prietenie.


Scorpion
Poate că nu se întâmplă toate aşa cum te-ai fi aşteptat. Nici nu e de mirare ţinând cont situaţia astrală din ultimele zile. Gândeşte-te doar că o bună parte din lucrurile rele au trecut şi că norocul începe să se arate.


Săgetător
Ai ocazia de a deschide o fereastră către lucruri noi şi foarte interesante. Ai destule motive să fii recunoscătoare; şi cu cât vei fi mai recunoscătoare, cu atât ţi se va oferi mai mult la schimb.


Capricorn
Chiar dacă eşti asaltat de treburi e bine să-ţi faci timp şi pentru familia ta. Vei mai uita de griji, iar lucrurile îţi vor părea mult mai uşoare.


Vărsător
O vizită preventivă la medic te poate scuti de multe necazuri. Fii atent/ă în special la bilă şi la burtă.


Peşti
Dacă aştepţi o sumă de bani, este posibil să sosească azi. Fă bine şi nu cheltui totul într-un singur loc. Aşa fericit/ă cum eşti, ai putea crede că punga nu are fund. Poate că nu are, dar şi aşa, nu te întinde prea mult.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS