Horoscopul zilei de azi, 20 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 20 iulie 2011


Berbec
Stelele îţi anunţă apropierea unei perioade mai grele. Pregăteşte-te din vreme. Unele nepotriviri de caracter sau de idei cu cei apropiaţi pot ieşi astăzi în evidenţă şi te poţi simţi ca şi cum răbdarea ta ar fi ajuns la limită.


Taur
E bine să păstrezi un echilibru. Nu trebuie să te îngrijorezi pentru tot soiul de situaţii ipotetice, dar nici nu fă ca struţul. Încearcă să evaluezi lucrurile aşa cum sunt.


Gemeni
O să auzi multe zvonuri. Deşi pot să aibă un sâmbure de adevăr, de obicei acesta este ascuns foarte adânc. Acţionează cu înţelepciune.


Rac
Soarta multor oameni va depinde de hotărârile pe care le vei lua în perioada următoare. Chiar dacă deciziile îţi par minore acum, mai târziu le vei înţelege amploarea.


Leu
Priveşte dincolo de aparenţe. Cunoaşterea şi adevărul sunt de multe ori ascunse. Când vine vorba de dragoste, gesturile tale sunt imprevizibile.


Fecioară
Azi va trebui să te împarţi între mai multe treburi presante. Nu o să-ţi fie uşor, dar spre seară vei culege roadele străduinţelor tale.


Balanţă
Este viaţa ta, nu uita! Nu ţi-o irosi în lucruri fără sens; gândeşte-te la ce este cu adevărat important. Cineva ar putea să încerce să profite de tine, sau să îţi cauzeze neplăceri legate de serviciu.


Scorpion
Chiar dacă nu-ţi place să iei hotărâri fără a chibzui bine, uneori nu dispui de toate informaţiile necesare. Încrede-te în instinctul tău, inima îţi va spune ce să faci.


Săgetător
Nu e uşor să faci faţă lucrurilor multe şi mărunte care te asaltează zilnic. Trebuie totuşi să nu-ţi uiţi direcţia în care vrei să te îndrepţi. În caz contrar te vei irosi în detalii fără sens.


Capricorn
Pregăteşte-te pentru o perioadă haotică, în care ţi se va părea că nimic nu are sens. Dacă o vei aborda cu calm şi cu înţelepciune, până la urmă vei ieşi întărit/ă.


Vărsător
Profită de timpul liber de astăzi pentru a definitiva lucruri lăsate de izbelişte de multă vreme. Neliniştile resimţite în prima parte a zilei se vor atenua pe parcurs, iar seara vei fi mult mai relaxat/ă.


Peşti
Chiar dacă problemele cu care te confrunţi sunt similare cu altele din trecut nu poţi aplica întotdeauna aceleaşi soluţii. Situaţiile evoluează, viaţa merge înainte. Renunţă la comoditate şi foloseşte-ţi creativitatea.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS