Horoscopul zilei de azi, 19 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 iulie 2011


Berbec
Adevăr sau minciună? Această întrebare te va frământa toată ziua. Până spre seară un al şaselea simţ va dezvălui realitatea. S-ar putea să primeşti o lovitură; păstrează-ţi demnitatea!


Taur
Fii precaut/ă! Lucrurile nu sunt aşa cum par la prima vedere, încearcă să treci de aparenţe! Dacă simţi că a venit momentul poate că ar trebui să permanentizezi relaţia pe care o ai. Deschide o discuţie exploratorie; ţi-ai putea schimba radical viaţa.


Gemeni
În această zi evită să-ţi baţi capul cu lucruri neesenţiale. Lăsă deoparte grijile financiare şi problemele de acasă. Chiar dacă poate fi greu, fă-ţi timp pentru o plimbare într-o zonă plină de verdeaţă sau citeşte o revistă. Relaxează-te şi comportă-te natural.


Rac
Chiar dacă te simţi asaltat/ă de veşti contradictorii, cu înţelepciune şi răbdare vei reuşi să faci un pic de ordine în haos. Esenţial este să-ţi păstrezi optimismul.


Leu
Vei avea nevoie de întreaga ta voinţă şi imaginaţie pentru a depăşi obstacolele ce-ţi vor ieşi în cale. Ai încredere în tine!


Fecioară
Uneori trebuie să înfrunţi răul din lume. Trebuie să o faci atât pentru tine cât şi pentru cei dragi. Nu te aştepta să-ţi fie uşor; nu te aştepta la o izbândă garantată; gândeşte-te doar la lumea în care vrei să trăieşti, tu şi ai tăi.


Balanţă
O atitudine pozitivă te va ajuta să depăşeşti tensiunile provocate de munca ta care îţi acaparează aproape tot timpul, în dauna relaţiilor personale. Nu este uşor să te împarţi; te poţi simţi ca prins/ă în cursă. Dacă îţi vei menţine optimismul vei reuşi să faci lucrurile cu bucurie şi să-ţi păstrezi seninătatea.


Scorpion
Chiar dacă te simţi descurajat/ă de perioada mai grea prin care treci, gândeşte-te ca o lume în care totul ţi-ar veni de-a gata, pe tavă, nu este ceva la care să tânjeşti. E suficient să-ţi aminteşti de povestea cu Sarea în Bucate.


Săgetător
Influenţe externe puternice te vor împiedica să-ţi atingi toate obiectivele. Nu te descuraja; şi mâine este o zi!


Capricorn
Cel ce râde la urmă râde mai bine. Nu te hazarda, încearcă să temporizezi deciziile până când vei obţine informaţii suplimentare. Menţine-te în expectativă până când vei putea să ai ultimul cuvânt.


Vărsător
Astăzi, poate mai mult decât oricând, trebuie să-ţi aminteşti cine eşti şi ce-ţi doreşti. Dacă vei privi cu înţelepciune, îţi vei găsi drumul.


Peşti
Când vei privi apusul în seara asta, fă şi o recapitulare a zilei. Asigură-te că atât capul cât şi inima ta sunt pe aceeaşi lungime de undă. Gândeşte-te la emoţiile şi la gândurile tale şi la cum acestea ţi-au afectat acţiunile. Încearcă să îţi dai seama în ce măsură ai acţionat ca rezultat al raţiunii sau al stărilor tale oscilante.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS