Horoscopul zilei de azi, 18 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 iulie 2011


Berbec
Uneori, una sau două variante nu sunt de ajuns pentru a ajunge la rezultate bune, ci e nevoie să încerci şi mai multe de atât. Dacă nu-ţi iese nici din prima, nici din a doua încercare, nu renunţa, pentru că e posibil ca soluţia adecvată să apară după mai multe tentative nereuşite. Azi dai piept cu un astfel de eşec minor care te obligă să mai cauţi şi alte căi de a ajunge la ce ţi-ai propus. Totul e să nu abandonezi doar pentru că nu ţi-a ieşit nici de data aceasta.


Taur
Răbdarea îţi este pusă din greu la încercare, dar ai suficiente resurse să aştepţi până la capăt. Nu te grăbi, nu sări peste acele etape care ţi se par prea lungi şi plictisitoare, pentru că în final se va dovedi că au avut şi ele un rost. Ia-o încet, pas cu pas, exact aşa cum ţi se cere, fără să pretinzi rezultate imediate, pentru că eşti implicat într-o acţiune de cursă lungă în care totul se clădeşte extrem de lent, dar totul spre satisfacţia ta finală. Ai ceva de câştigat de aici, deci merită!


Gemeni
Te simţi ciudat într-un anturaj foarte divers şi aglomerat. Printre tovarăşii tăi de discuţie nu se află prea multe persoane cunoscute, tocmai de aceea te simţi uneori ca un străin printre ei, dar ai nevoie de o perioadă de adaptare până te vei simţi în largul tău. Cunoaşte-i mai bine şi oferă-le şi tu şansa de a descoperi cine eşti, pentru că într-un final te vei simţi ca unul de-al lor, fără a mai observa nicio diferenţă. În orice mediu nou e nevoie de o perioadă de adaptare, deci şi aici.


Rac
Nu ştii ce să faci într-o problemă care te-a copleşit cu totul încât a devenit obsesia ta numărul unu. Cu oricine discuţi, tot despre asta vorbeşti, dar e bine că îţi împărtăşeşti grijile în această formă, pentru că soluţiile se pot ivi de unde nici nu te aştepţi. Când nu ai soluţii pe cont propriu, întreabă pe oricine îţi iese în cale. Sigur vei găsi pe cineva care a trecut prin ceva similar în trecut şi îţi poate împărtăşi din experienţele sale. Vei primi un sfat salvator de la un om care se va dovedi a fi un prieten de nădejde.


Leu
Prea te laşi copleşit de influenţele negative din afară. Tu ai altă viziune asupra viitorului şi nu-l vezi atât de sumbru ca tovarăşii tăi. Ai în preajmă doar oameni pesimişti, împovăraţi de probleme personale care nu vor vedea niciodată jumătatea plină a paharului aşa cum faci tu de obicei, ca atare nu te alătura lor în acest cor al plângerii. Tu ai suficiente motive să zâmbeşti şi să vezi viitorul în culori luminoase, dar trebuie să lupţi cu încercările lor de a te trage înapoi, păstrează-ţi tonusul viu orice ar fi!


Fecioară
Reuşeşti să te eliberezi de influenţele unei persoane care încearcă să te conducă prin autoritate, dar nu prea îi recunoşti superioritatea şi poţi să te mişti în voie în faţa sa. Nu are rost să îl priveşti cu teamă, ca şi cum ar putea oricând să ia măsuri împotriva ta în caz de nesupunere, pentru că vei descoperi că tu ai un atu în plus în comparaţie cu el. Acesta se foloseşte mai mult de putere şi dorinţa sa de dominare a celor mai mici, or tu ai nişte avantaje intelectuale care te vor ajuta să îţi păstrezi poziţia fermă.


Balanţă
Se naşte un plan nou în mintea ta şi nu stai pe gânduri, îi dai deja startul, motivat de dorinţa de succes. Ai toate resursele necesare unei reuşite depline: şi energie, şi curaj, şi ambiţie, şi toate acestea vor contribui la rezultatul foarte bun care te aşteaptă la capăt. Trebuie să baţi fierul cât e cald şi să nu laşi nicio zi să treacă fără a mai adăuga ceva la acest ţel măreţ care se prefigurează din ce în ce mai clar la orizont. Abia aştepţi să ajungi acolo!


Scorpion
Călătoriile acestei zile sunt de succes, deci ar fi bine să profiţi de şansele de a pleca de acasă, indiferent de distanţele pe care trebuie să le străbaţi. Undeva departe de mediul tău obişnuit se află cele mai mari reuşite sau tot de departe sosesc azi cele mai bune veşti. Propune-ţi să pleci undeva, pentru că numai aşa poţi întâlni şansele cele bune ale acestei zile. Te întorci acasă cu o mulţime de emoţii pozitive şi informaţii utile.


Săgetător
Timiditatea te face să păstrezi doar pentru tine unele impresii, de parcă ţi-ar fi teamă să le exprimi liber. Nu ştii cum vor reacţiona ceilalţi, de aceea preferi să taci şi să aştepţi momentul potrivit unei destăinuiri de suflet. Că e o declaraţie de dragoste sau ai ocazia de a-ţi prezenta public un mare vis, ai senzaţia că nu e momentul cel mai potrivit. Dar parcă nici nu mai poţi păstra doar pentru tine motivul de fericire pe care îl ai în suflet, deci începe să mai spui la unii, la alţii.


Capricorn
Eşti obligat să te supui unor reguli impuse de lege şi, acolo unde intervin regulamentele stricte, libertatea ta de mişcare şi de decizie este limitată. Nu ai voie să faci ce vrei, ci asculţi ce ţi se transmite de sus, de la cei care deţin puterea. Eşti conştient că orice încercare de nesupunere poate fi sancţionată, de aceea joci cum ţi se cântă. Eşti persoana care acceptă cel mai uşor rigori, ordine şi restricţii, deci nu va fi chiar o povară pentru tine să fii un executant docil.


Vărsător
Aşteaptă-te la conflicte intense cu reprezentanţii instituţiilor la poarta cărora trebuie să baţi. Birocraţia devine cel mai mare inamic al planurilor tale şi peste tot ţi se închid uşile în nas, eşti trimis la plimbare sau chemat altădată cu alte şi alte documente necesare. Înarmează-te cu răbdare dacă ai de mers pe la diverse firme de care depinde activitatea profesională şi fă tot posibilul să te supui regulilor impuse de cei cu care intri în contact. Personalitatea şi nervii nu au ce căuta când aştepţi de undeva un răspuns oficial.


Peşti
Ai o mare bucurie pe suflet, dar nu vrei să o exprimi cu voce tare. Ori eşti un pic superstiţios şi aştepţi ca lucrurile să devină foarte sigure, ori te afli într-un mediu care nu ştii cum va primi veştile tale. Te bucuri doar în sinea ta, deocamdată, dar dacă ai începe să-ţi deschizi sufletul ca să îţi exprimi marea bucurie, ai să descoperi foarte mulţi prieteni care vor primi cu braţele deschise veştile tale. Uneori e mai bine să împărtăşeşti cu cei apropiaţi ceea ce ai pe suflet, decât să ţii totul secret.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS