Horoscopul zilei de azi, 21 iulie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de azi
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 21 iulie 2011


Berbec
Nu te enerva, şi nu începe ceva ce s-ar putea să nu mai termini. Acordă-ţi timp de gândire şi retrage-te undeva ca să eviţi confruntările. Dacă vei acţiona pe loc, vei face o mare greşeală.


Taur
Păstrează-ţi forţele pentru lucrurile importante, vei avea nevoie din plin de energie. Nu te irosi în mărunţişuri şi nu fă din ţânţar armăsar.


Gemeni
Rezistă tentaţiei de a fi superficial/ă, de a fi în mai multe locuri deodată. Ia-o uşor, vei vedea că astfel ziua îţi va fi mai reuşită.


Rac
Ai avut momente în care te-ai întors către ceilalţi pentru a-ţi da încredere în tine. Când aceste încercări au eşuat, te-ai simţit descurajat/ă şi singur/ă. Din fericire, situaţia începe să se schimbe. Lucrurile nu vor veni de la sine, dar cu perseverenţă vei ajunge în curând să te încrezi în forţele proprii.


Leu
Dintr-odată ţi se va părea că lucrurile o iau razna, toate întâmplându-se în acelaşi timp. Ai grijă la ce-ţi doreşti, s-ar putea să ţi se îndeplinească!


Fecioară
Astăzi te vei simţi destul de confuz/ă cu privire la anumite situaţii. Pur şi simplu nu mai ştii unde e capul şi unde e coada, mai ales dacă toată confuzia e generată de cineva drag ţie.


Balanţă
Poate că ar trebui să-ţi treci în revistă viaţa ta de până acum. Eşti mulţumit/ă sau simţi că ceva nu merge cum trebuie? Niciodată nu este prea târziu pentru a schimba ceva.


Scorpion
Peste ceva vreme îţi vei aduce aminte despre această zi drept "ziua întâlnirii". Poate nu-ţi va fi evident pe moment, dar una din persoanele cu care te vei întâlni îşi va pune amprenta asupra viitorului tău. O schimbare se va simţi rapid.


Săgetător
Te vei simţi mult mai înclinat/ă să priveşti critic relaţiile cu cei apropiaţi. Uneori nu strică o privire mai detaşată, încearcă totuşi să nu laşi ca prejudecăţile să te facă nedreaptă.


Capricorn
A înţelege problema cu care te confrunţi este doar începutul. Trebuie să găseşti şi o soluţie acceptabilă pentru toţi cei implicaţi. Încearcă să înţelegi şi punctele de vedere ale celor din jur.


Vărsător
Dragostea apare atunci când te aştepţi mai puţin. Chiar dacă este un moment nu tocmai potrivit, s-ar putea să dai de persoana visată. E bine să fii prudent/ă, dar şi excesul strică.


Peşti
Deşi azi vei simţi o tentaţie aproape irezistibilă să începi un proiect nou, asigură-te mai întâi că ai terminat treburile începute. Îţi va fi destul de greu, mai ales că în această perioadă toate vibraţiile te îndeamnă către lucruri noi şi incitante. Dar energia investită în noi începuturi va fi una pierdută în zadar dacă există o grămadă de lucruri nerezolvate în urmă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS