Horoscopul zilei de azi, 18 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 18 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Astăzi pluteşte în jurul tău o aură care te face irezistibil pentru persoanele de sex opus.
Bani şi Carieră: Capacitatea ta de a fi atent şi de a deschide bine ochii atunci când închei o afacere extraordinar de importantă va trebui să fie la cel mai înalt nivel. Aşadar, mare atenţie!
Sănătate: Ţi s-au terminat zilele de concediu, ai venit cu bateriile încărcate, aşa că revii cu forţe proaspete pentru a face faţă unui nou program de lucru.


Taur
Dragoste: Răbdarea îţi va fi pusă la încercare de persoana iubită, însă încearcă pe cât posibil să îţi păstrezi calmul.
Bani şi Carieră: Astăzi astrele îţi facilitează felul de a comunica. Ideile curg, colegii sunt receptivi la dispoziţiile tale, aşa că lucrul în echipă va fi o adevărată plăcere.
Sănătate: După atâta efort, seara meritaţi şi voi o răsplată, aşa că vă puteţi întâlni şi în alt cadru.


Gemeni
Dragoste: Nu este exclus să petreci o seară romantică alături de o persoană de sex opus.
Bani şi Carieră: Chiar dacă eşti încântat de multitudinea de oferte şi uşi deschise din punct de vedere profesional, nu face mai mult decât poţi duce.
Sănătate: Cunoaşte-ţi limitele şi alege ceea ce este mai bun pentru tine şi sănătatea ta.


Rac
Dragoste: Pe plan sentimental, totul este în regulă. Te sfătuim doar să acorzi mai multă atenţie persoanei iubite.
Bani şi Carieră: Mare atenţie când lucrezi cu banii, pentru că nu totul este ceea ce pare. Aparenţele pot înşela.
Sănătate: Astăzi debordezi de energie. La serviciu eşti înaintea tuturor, la sala dai cel mai mare randament, iar în ceea ce priveşte treburile casnice pari să nu oboseşti deloc.


Leu
Dragoste: Te decizi să tragi o raită prin magazine în această după-amiază cu scopul de a găsi ceva special pentru persoana iubită, cu ocazia unei aniversări.
Bani şi Carieră: Ar fi de dorit să nu încerci să îţi impui punctele de vedere. În plan profesional eforturile tale se vor bucura de succes şi vei primi sprijinul unor persoane cu funcţie.
Sănătate: Ai nevoie şi de odihnă, aşa că relaxează-te savurând ceva bun sau urmărind un film după gusturile tale.


Fecioară
Dragoste: Dacă vrei să cumperi ceva de valoare, nu încerca să-i faci partenerului de viaţă o surpriză! Sfătuiţi-vă înainte de a da banii!
Bani şi Carieră: Vei găsi o soluţie inedită, pentru una din problemele cu care te confrunţi la serviciu, ceea ce îţi va aduce o creştere a popularităţii în rândul colegilor.
Sănătate: Astăzi te vei trezi cu un sentiment de mulţumire faţă de tot ceea ce te înconjoară, şi asta se va reflecta atât în zâmbetul de pe faţa ta, cât şi în sporul pe care îl vei avea în ceea ce ai de făcut.


Balanţă
Dragoste: Este şi o perioadă în care te-ai putea căsători sau ţi-ai putea asuma un nou rol în comunitate. Recunoaşterea este inevitabilă.
Bani şi Carieră: Ai planuri mari, în special în domeniul financiar, dar încă nu reuşeşti să vezi semne încurajatoare. Te sfătuim să ai mai multă răbdare şi să munceşti mai ordonat.
Sănătate: În prima parte a zilei eşti confuz şi indispus.


Scorpion
Dragoste: Relaţiile sentimentale îţi oferă mari satisfacţii astăzi.
Bani şi Carieră: Ar fi bine să nu iei nici o iniţiativă la serviciu sau în afaceri. S-ar putea să nu fii prea inspirat.
Sănătate: Dimineaţă eşti foarte sensibil şi nu îţi convine nimic. Încearcă să depăşeşti cât mai repede această stare, pentru că îţi poate afecta relaţiile cu ceilalţi!


Săgetător
Dragoste: Te pricepi deja să beneficiezi de avantaje de pe urma schimbărilor care au loc în viaţa ta pe plan amoros în acest moment.
Bani şi Carieră: Şeful sau clienţii tăi ar putea deveni mai interesaţi de talentele tale. Vei lucra destul de mult şi intens la un proiect în această după-amiază.
Sănătate: Spre seară, mergi la prieteni în vizită şi uită de toate problemele de peste zi.


Capricorn
Dragoste: Asigură-te că vei dedica ceva timp şi persoanei iubite în această seară.
Bani şi Carieră: Serviciul şi cariera ta sunt în armonie cu restul vieţii tale. Ai putea avea beneficii de pe urma subordonaţilor sau a unor persoane tinere. Circumstanţele din exterior sunt favorabile şi îţi va fi uşor să avansezi cu proiectele şi în toate aspectele din viaţă.
Sănătate: Te sfătuim să nu îţi neglijezi odihna. Chiar trebuie să îţi reîncarci bateriile.


Vărsător
Dragoste: Partenerul tău poate avea planuri sau idei care îţi vor părea prea diferite sau posibil extreme. Totuşi, îţi vei face o defavoare fiind încăpăţânat. Măcar o dată, îndrăzneşte să eliberezi copilul din sufletul tău.
Bani şi Carieră: Ai şansa să îi îndrumi pe ceilalţi în direcţia corectă. Este o perioadă bună în care norocul te înconjoară. Îţi este uşor să iei decizii corecte, să găseşti drumul corect şi să avansezi când este vorba de carieră şi de succes.
Sănătate: Simţi nevoia să ai multă grijă de tine. Dieta, exerciţiile şi munca înseamnă mai mult în această perioadă.


Peşti
Dragoste: Poziţia planetelor înseamnă că se poate să încerci să blochezi posibilitatea unui anumit progres într-o relaţie personală.
Bani şi Carieră: Depui multă energie în programarea şi organizarea tuturor lucrurilor. Acum este momentul să încerci să îţi măreşti veniturile. Este cea mai bună perioadă pe care o vei avea pentru a progresa. Îţi va fi greu să greşeşti, pentru că totul merge în favoarea ta.
Sănătate: Fă exerciţii şi activităţi fizice pentru a scăpa de tensiunea rămasă de la serviciu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS