Horoscopul zilei de azi, 19 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 19 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Fiinţa iubită va avea unele probleme iar ajutorul tău îi va fi de un real folos. Relaţia cu aceasta tinde să se îmbunătăţească.
Bani şi Carieră: La slujbă este posibil să ai parte de unele schimbări, de mică anvergură. De asemenea ai putea să te implici în activităţi de natură intelectuală, să iei decizii, ceea ce te va ajuta să ieşi în evidenţă.
Sănătate: Un eveniment oarecum neaşteptat îţi va pune nervii la grea încercare, dar numai pentru puţin timp.


Taur
Dragoste: Discuţiile cu partenerul de suflet te vor nemulţumi, dar spre sfârşitul zilei situaţia se va ameliora treptat. Dacă îţi este greu să rezolvi unele situaţii cu care te confrunţi poţi apela cu încredere la sprijinul celor din jur, care nu va întârzia să apară.
Bani şi Carieră: Te bucuri de o creştere a popularităţii ceea ce ţi-ar putea aduce şi propuneri de colaborare deosebit de avantajoase.
Sănătate: Nu neglija micile probleme de sănătate cu care te confrunţi, deoarece acestea se pot lesne croniciza.


Gemeni
S-ar putea să aveţi dificultăţi de comunicare şi să nu vă înţelegeţi prea bine cu cei din anturaj şi chiar cu persoana iubită.
Se pare că vă simţiţi epuizat şi nu sunteţi prea bine dispus, motiv pentru care aveţi de gând să renunţaţi la o excursie planificată împreună cu partenerul de viaţă.
Vă sfătuim să nu refuzaţi dialogul, ca să nu fiţi înţeles greşit.


Rac
Dragoste: În familie ar putea fi discutate unele chestiuni de interes comun. Atmosfera în casă va fi foarte plăcută, ajutându-te să depăşeşti mai uşor problemele cotidiene.
Bani şi Carieră: La serviciu vor fi multe de făcut şi nu îţi va fi prea uşor să te descurci. Relaţia cu colegii nu va fi nemaipomenită, aşa că nu este cazul să mizezi într-o prea mare măsură pe sprijinul lor.
Sănătate: Activităţile sociale te vor interesa în mod special. Vei avea ocazia să participi la diverse întâlniri, simpozioane, concerte în compania celor dragi. Relaţia cu prietenii va fi foarte importantă pentru tine şi nu vei pierde nici un prilej de a-ţi petrece timpul liber în compania acestora.


Leu
Dragoste: Vei fi tentat să încerci unele schimbări şi, dacă vei proceda cu diplomaţie, acestea ar putea fi primite cu entuziasm de partenerul de suflet. Oricum, poţi miza pe sprijinul fiinţei iubite pentru punerea în practică a proiectelor tale.
Bani şi Carieră: Astăzi vor fi multe de făcut, vei avea parte de multă alergătură, iar obstacolele vor apărea ca din senin. Chestiunile financiare îţi vor mânca mulţi nervi, dar până la urmă lucrurile vor ieşi aşa cum îţi doreşti. Nu trebuie însă să te grăbeşti nici măcar un pic.
Sănătate: Energia mentală atinge cote maxime, astfel încât ai putea face faţă cu succes unor activităţi intelectuale.


Fecioară
Dragoste: O bună parte a timpului liber ţi-o vei dedica fiinţei iubite.
Bani şi Carieră: La slujbă vei avea o mulţime de treabă, dar eficienţa de care dai dovadă te va ajuta să rezolvi totul în timp util. Activităţile intelectuale te avantajează şi îţi dau posibilitatea să-ţi îmbunătăţeşti situaţia materială. Nu trebuie totuşi să te aştepţi ca rezultatele să se vadă imediat.
Sănătate: Capacitatea ta de concentrare nu este dintre cele mai bune, aşa că fii cât se poate de atent la tot ce faci, la orice decizie pe care eşti pe punctul de a o lua.


Balanţă
Dragoste: N-ar fi exclus să faci o impresie excelentă unei persoane de sex opus, dar nu este cazul să faci schimbări în plan sentimental.
Bani şi Carieră: Unele lucruri depind de ele să se îmbunătăţească. Nu mai fi atât de pesimist şi ancorează-te în mileniul trei. Chiar dacă nu reuşeşti să fii productiv şi rezistenţa e o calitate. Astăzi vei fi nevoit să iei o decizie care va influenţa viaţa mai multor persoane.
Sănătate: Sistemul nervos nu va fi punctul tău forte. Aşa deci, evită să te implici în activităţi care să te suprasolicite.


Scorpion
Dragoste: Vei avea parte de o zi bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Proiectele pe care ţi le-ai făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică.
Bani şi Carieră: Azi ai reuşit să înţelegi lucruri noi. Important este să nu te arunci cu capul înainte. Acţiunea spontană poate avea farmecul ei, dar planificarea demonstrează profesionalism. Este un moment propice pentru a începe un nou proiect, aşa că pune-ţi visele în practică.
Sănătate: În ceea ce priveşte sănătatea, pot să apară probleme pe fond nervos. O activitate recreativă te-ar putea ajuta să îţi refaci echilibrul interior.


Săgetător
Dragoste: Iniţiativele tale în plan sentimental ar trebui să fie sub semnul prudenţei, căci impulsivitatea de care dai dovadă în această perioadă te-ar putea determina să faci greşeli majore.
Bani şi Carieră: Dacă instinctul îţi spune altceva nu încerca să-l ignori. Apucă-te de lucru pentru că stând pe loc nu te va face să te simţi mai bine.
Sănătate: Sănătatea ţi-ar putea crea unele probleme; te poţi confrunta cu migrene sau stări febrile.


Capricorn
Dragoste: Persoana iubită va fi mai sensibilă, mai suspicioasă şi va trebui să fii foarte atent, căci orice vorbă spusă la întâmplare ar putea-o răni.
Bani şi Carieră: Colegii se vor deschide în faţa ta doar dacă le acorzi prezumţia de nevinovăţie. Evită să despici firul în patru şi dă-ţi cu părerea într-un mod cât se poate de pertinent.
Sănătate: Ai ajuns într-un punct în care simţi nevoia de mai mult timp pentru propria persoană.


Vărsător
Dragoste: Este foarte posibil să ai o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi rezolvate. Pe cât posibil, dă dovadă de tact şi de foarte multă răbdare.
Bani şi Carieră: Pentru că nu poţi mulţumi pe toată lumea, va trebui să cântăreşti atent ce e mai bine pentru toţi, deci greul cade pe umerii tăi: de a discerne varianta optimă!
Sănătate: Niciodată nu este prea târziu pentru tine, pentru ca starea ta de sănătate să se îmbunătăţească vizibil!


Peşti
Dragoste: În cămin se mizează mult pe ajutorul tău; fă un efort pentru a nu-i dezamăgi pe cei dragi.
Bani şi Carieră: Astăzi ai face bine să fii cu ochii în patru şi încearcă să îţi asculţi intuiţia pentru că îţi va fi de mare folos. De cele mai multe ori capacităţile noastre extrasenzoriale fac mai mult decât raţiunea. Dacă o decizie care trebuie luată la serviciu ţi se pare că nu ar fi productivă, anunţă-ţi dezacordul.
Sănătate: Dacă nu ai avut prea multă grijă de organismul tău, e timpul să o faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS