Horoscopul zilei de azi, 17 iunie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 17 iunie 2011


Berbec
Dragoste: Rafinamentul şi relaţiile sunt cheia pentru satisfacţia ta emoţională în acest moment.
Bani şi Carieră: Vei obţine multe realizări astăzi. Vei fi foarte dinamic şi insistent. Deşi în general te poţi concentra pe lucrul pe care îl faci, vei afla că te poţi despărţi de vechile obiceiuri şi vei fi inspirat.
Sănătate: În loc să fii rece şi calculat, vei fi mai compătimitor şi intuitiv. Este un aspect armonios în acest moment care încurajează optimismul şi simţul umorului.


Taur
Dragoste: Relaţiile apropiate au nevoie de profunzime emoţională, putere şi importanţă în această seară.
Bani şi Carieră: Ar fi un moment prielnic pentru a face pasul următor în carieră. Ai toată energia şi ambiţia necesară pentru a-ţi urma ideile.
Sănătate: Astăzi eşti predispus la o uşoară “contaminare” cu energie negativă din partea oamenilor care nu sunt optimişti de fel sau care cred că orice eşec este un sfârşit de lume. Evită pe cât posibil aerul negativ din jurul tău şi fă exact opusul, stai pe lângă cei cu gândire pozitivă şi foarte cerebrali.


Gemeni
Dragoste: Abia acum începi să realizezi cu adevărat că există anumite diferenţe între tine şi partenerul tău peste care îţi este greu să treci
Bani şi Carieră: Cineva important sau autoritar ar putea amortiza dorinţele tale în acest moment. Lasă să treacă - in viitor, vei avea ocazii de a te exprima într-o lumină mai bună. Sfaturi care te vor ajuta să coordonezi slujba şi viaţa emoţională vor veni de la un prieten de încredere.
Sănătate: Mai ai dreptul la o zi de odihnă şi chiar ai nevoie de ea pentru a putea să-ţi încarce bateriile pentru drumul care te aşteaptă.


Rac
Dragoste: Cu toţii suntem diferiţi aşa că este normal să avem opinii diferite. Nu uita nici tu acest lucru şi învaţă să accepţi şi părerile celor din jurul tău. Va trebui să lucrezi mult cu tine pe partea de toleranţă şi înţelegere.
Bani şi Carieră: Ai putea fi un cercetător excelent, fie în ştiinţă sau în operaţiuni sub acoperire. Abilitatea ta de a trece la subiect este fenomenală.
Sănătate: Astăzi este zi de relaxare. Ceea ce este numai bine pentru tine, aveai nevoie de o pauză.


Leu
Dragoste: Astăzi inima ta începe să pulseze şi mai voioasă ecouri de dragoste. Este începutul unei noi etape amoroase, iar tu pari să pluteşti. Entuziasmul aproape că este la cote maxime şi îţi vine să zbori de fericire.
Bani şi Carieră: Astăzi astrele îţi creează condiţii favorabile pe partea de comunicare şi interacţionare cu cei din jur. Ai chef de vorbă şi aproape că nimeni nu te mai poate opri, însă ai grijă să nu-ţi superi şeful, care ar prefera să lucrezi.
Sănătate: Nu renunţa la minutele de sport dacă vrei să îţi păstrezi intactă starea de sănătate!


Fecioară
Dragoste: Astăzi flerul tău este la cote maxime. Ghidează-te după ce îţi dictează intuiţia şi vei avea numai de câştigat. Mai ales când vine vorba de persoana iubită.
Bani şi Carieră: Eşti entuziast şi motivat, aşa că nu mai este nicio noutate că performanţele tale profesionale vor atinge apogeul în această perioadă. Progresezi şi nimic nu te poate face mai fericit decât această performanţă.
Sănătate: Nu îţi neglija responsabilităţile doar de dragul a câtorva minute de odihnă. Te vei putea bucura în tihnă şi de mult aşteptata clipă în care te vei relaxa, însă, mai întâi, încearcă să îţi duci la bun sfârşit ceea ce ai început.


Balanţă
Dragoste: Poţi întâmpina dificultăţi în a înţelege persoana iubită. Parcă nu mai sunteţi chiar pe aceeaşi lungime de undă aşa cum se întâmpla odată... Ceva s-a schimbat şi te macină să afli ce anume a produs această schimbare.
Bani şi Carieră: Astăzi e posibil să nu fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei din jurul tău. Chiar dacă nu-ţi dau dreptate, asta nu înseamnă că modul lor de gândire ar fi tocmai eronat. Încearcă să fii mai indulgent şi să admiţi că pot fi mai multe soluţii la o problemă.
Sănătate: Astăzi îţi doreşti să fii ca în copilărie: liber şi fără griji. Te laşi dus de simţul ludic şi astăzi vei vrea să laşi deoparte orice grijă şi să uiţi măcar pentru câteva zile că eşti adult.


Scorpion
Dragoste: Astăzi se pot isca mici tensiuni în viaţa personală. Ia totul cu calm şi dacă nu ai dispoziţia necesară pentru a ieşi în lume şi a socializa, mai bine stai acasă pentru a nu da naştere unui context favorabil de altercaţii.
Bani şi Carieră: Astăzi dai dovadă de fler în tot ceea ce te priveşte. Dacă eşti la serviciu vei anticipa o situaţie neplăcută şi vei scăpa pe toată lumea de ea, iar dacă vrei să faci achiziţii pentru acasă vei lua cu siguranţă cele mai bune produse.
Sănătate: Ai nevoie de o desprindere de tărâmul realităţii şi o incursiune în lumea ta virtuală unde totul este posibil. Motivează-te prin transformarea acelor visuri în proiecte de viaţă reale.


Săgetător
Dragoste: Mare atenţie cui te decizi să te destăinui astăzi. Tinzi să vezi oamenii aşa cum ai vrea tu să fie, nu aşa cum sunt ei în realitate. Aceasta este sursa tuturor deziluziilor tale. Trezeşte-te!
Bani şi Carieră: Dimineaţa va fi grea pentru tine deoarece ai foarte multe de rezolvat. Cu toate astea vei reuşi să îţi faci un plan, o strategie prin care le vei duce pe toate cu bine la sfârşit.
Sănătate: În această zi o să ai ceva mai mult de tras la capitolul sănătate.


Capricorn
Dragoste: Astăzi este ziua bucuriilor şi a plăcerilor. Astrele ţi-au pregătit o zi încântătoare, aşa că pregăteşte-te pentru momente plăcute alături de cei dragi sau familie.
Bani şi Carieră: Ceva te determină să fii mai chibzuit în ceea ce priveşte cheltuielile secundare. Te gândeşti de două ori înainte de a cumpăra obiecte aparent inutile. Va trebui să îmbunătăţeşti latura financiară.
Sănătate: Cum totul are o limită, ai grijă să nu faci excese pentru că şi mâine ai un program destul de încărcat căruia trebuie să îi faci faţă.


Vărsător
Dragoste: Comunicarea este esenţială în această zi. Ţine-ţi telefonul aproape şi răspunde la orice apel pentru că altfel îi poţi îngrijora pe cei dragi. Nu îi neglija. Ei vor doar să te ştie teafăr.
Bani şi Carieră: Transmiterea ideilor către ceilalţi te ajută să îţi organizezi gândurile şi îţi oferă ocazia de a-ţi dezvolta ideile. Mai târziu, îţi vei completa sarcinile, pentru a putea pleca mai repede de la serviciu.
Sănătate: Vei fi predispus la nişte probleme alimentare care pot apărea pe la începutul zilei.


Peşti
Dragoste: Astăzi totul pare mai frumos alături de partenerul tău. Găsiţi puncte comune aproape în tot ceea ce întreprindeţi şi păreţi a fi ca două picături de apă. O zi perfectă pentru cuibuşorul vostru de nebunii.
Bani şi Carieră: Abordează o atitudine mai generoasă şi încearcă să vezi finalul acestui proiect ca cireaşa de pe tort, unde vei primi laude de la cineva care ţi-a văzut munca.
Sănătate: Pe parcursul zilei prietenii te invită într-o excursie ca să te relaxezi şi ar fi bine să nu ratezi ocazia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS