Horoscopul zilei de azi, 12 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 12 mai 2011


Berbec
Dacă doriţi să faceţi anumite plasamente financiare ar fi bine să vă sfătuiţi cu partenerul de viaţă. Încercaţi să nu vă angrenaţi în mai multe proiecte pentru că nu veţi reuşi să duceţi la îndeplinire nici unul dintre ele.


Taur
Gândiţi de comun acord cu partenerul de viaţă nivelul cheltuielilor, pentru că amândoi aveţi tendinţa către cheltuieli excesive. Va trebui să vă concentraţi mai mult pentru a vă putea realiza noile obiective propuse.


Gemeni
O întâmplare neprevăzută s-ar putea să vă scoată din cont o sumă importantă. Problemele sentimentale se pot rezolva numai cu tact şi diplomaţie. Nu încercaţi să abordaţi o altă atitudine. Veţi avea de pierdut în faţa partenerului.


Rac
Încercaţi să staţi departe de speculaţiile financiare, astăzi. Veţi pierde o sumă consistentă, care vă va dezechilibra financiar. Încercaţi să faceţi numai ceea ce ştiţi mai bine şi nu intraţi în proiecte noi şi necunoscute fără a fi pregătit.


Leu
Dacă aveţi nevoie de o anumită sumă de bani pentru a vă duce la îndeplinire unele proiecte, astăzi reuşiţi să faceţi rost de ea. Proiectele noi pe care doriţi să le demaraţi vor avea finalitatea dorită dacă veţi începe să lucraţi la ele încă de astăzi.


Fecioară
Dacă sunteţi pe punctul de a face unele tranzacţii imobiliare, astăzi vă vor reuşi din plin. Intuiţia vă va ajuta să găsiţi soluţia optimă pentru o problemă care va frământă de mult timp.


Balanţă
Este posibil ca problemele financiare să se termine odată cu succesul pe care îl veţi obţine cu ajutorul prietenilor. Ar fi indicat să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în tot ceea ce doriţi să întreprindeţi cu privire la cămin. Posibile discuţii contradictorii.


Scorpion
Întâlnirile de afaceri nu sunt bine aspectate şi din acest motiv ar trebui să le amânaţi. Aţi pus bazele unor proiecte care acum nu au finalitate. Ar trebui să vă organizaţi mai bine pentru a reuşi să terminaţi ceea ce aţi început.


Săgetător
Astrele vă susţin, dar va trebui să doriţi şi dvs. succesul financiar. Un coleg doreşte să vă ajute, dar în final nu va face altceva decât să vă încurce mult mai mult.


Capricorn
Achiziţionarea unor bunuri fără discernământ vă poate crea anumite probleme. Chiar dacă nu vă încadraţi în timp cu anumite proiecte, printr-o organizare eficientă veţi reuşi să recuperaţi.


Vărsător
Dacă nu vă veţi opri la timp din cheltuieli, anumite facturi vă vor rămâne restante. Este posibil să fiţi protagoniştii unor farse de prost gust din partea colegilor. Nu veţi gusta glumele acestora.


Peşti
Încercaţi să vă abţineţi de la a arunca banii pe fereastră. Mari dezechilibre financiare în bugetul dvs. Aveţi susţinerea tuturor şi nu reuşiţi încă să vă impuneţi punctul de vedere. Abordaţi problema cu mai mult curaj.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS