Horoscopul zilei de azi, 11 mai 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi - 11 mai 2011


Berbec
Dacă cineva din anturaj doreşte să vă ajute în ceea ce priveşte o anumită sumă de bani, nu refuzaţi. Implicarea dvs. în proiecte, alături de colegi lasă foarte mult de dorit. Numai că aveţi norocul că sunt drăguţi şi vă susţin.


Taur
Ar fi indicat astăzi să nu faceţi nici un fel de demers cu privire la bani. Nu sunteţi inspirat şi puteţi pierde cu uşurinţă. Gândurile unor noi proiecte vă năpădesc mintea. Încercaţi să vă faceţi o planificare realistă a timpului şi a priorităţilor pe care le aveţi.


Gemeni
Chiar dacă ar trebui să fiţi mai liniştiţi din punct de vedere financiar, se pare că nu aveţi starea necesară şi găsiţi o altă modalitate de a mai face câţiva bani. Va trebui să deveniţi flexibil pe parcursul întregii zile pentru că modificările care apar vă vor irita.


Rac
Nu sunteţi foarte mulţumit de încasările avute, dar nici nu aveţi prea multe opţiuni. Va trebui să învăţaţi să vă vindeţi mai scump. Încercaţi tot felul de metode pentru a reuşi să vă concentraţi astăzi la ce aveţi de făcut numai că nu reuşiţi. Oricât v-aţi consuma, nu veţi reuşi. Aveţi nevoie de odihnă.


Leu
Sunteţi puţin cam euforic şi nerealist, ceea ce vă va aduce prejudicii semnificative dacă vă veţi ocupa de latura financiară a vieţii dvs. Dacă vă gândiţi să vă schimbaţi locul de muncă sau să vă reorientaţi profesional ar fi indicat să amânaţi orice decizie.


Fecioară
Nu ezitaţi dacă va trebui să apelaţi la o persoană de încredere pentru că aveţi nevoie de un ajutor. Veţi atinge un vârf al activităţii în care vă va fi apreciată obiectivitatea şi sinceritatea.


Balanţă
Nu reuşiţi să vă concentraţi la ce anume aveţi de făcut şi în consecinţă ar trebui să amânaţi toate planurile. Vă lipseşte spiritul practic şi asta spre surprinderea unor colaboratori care cunosc şi altă faţă a dvs.


Scorpion
Dacă nu veţi refuza sfaturile primite veţi ieşi foarte repede şi bine dintr-o situaţie dezavantajoasă. Va trebui să vă folosiţi de cadrul profesional pentru a vă regăsi prietenii din vechime.


Săgetător
Va trebui să fiţi deschişi către noi cunoştinţe pentru că acestea vă pot aduce ajutorul de care aveţi nevoie. Nu este cazul să puneţi totul la inimă pentru că ceea ce vă necăjeşte se va dovedi a fi doar o iluzie.


Capricorn
Jupiter cu a sa mişcare retrogradă vă poate inspira şi în consecinţă vi se va putea deschide o poartă interesantă. Va trebui să fiţi atenţi şi să vă feriţi să uitaţi câte ceva din ceea ce aveţi de făcut.


Vărsător
Vă vor fi prezentate câteva persoane originale şi neobişnuite care cu tot ineditul lor vă vor ajuta să punctaţi la capitolul financiar. Va trebui să priviţi situaţia dintr-un alt unghi pentru a înţelege ce se petrece.


Peşti
Anturajul nu vă va inspira de loc. O reuşită neaşteptată în domeniul financiar vă va creşte entuziasmul şi nevoia de a vă amuza. Sfaturile unor persoane mult mai experimentate vă vor fi de un real ajutor.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS