Horoscopul zilei de azi 7 martie 2011

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
    Horoscop zilnic, horoscopul zilei, horoscop azi 7 martie 2011


Berbec
Astăzi vei fi dispus să iei unele decizii pe care le-ai tot amânat de câteva luni şi asta datorită faptului că încrederea ta este în sfârşit restabilită din anumite puncte de vedere. Eşti în căutarea unor sfaturi practice, pe care doreşti să le obţii de la persoane cu experienţă. E indicat să îţi urmezi dorinţele şi visele în această perioadă. Evită eventualele conflicte astăzi.


Taur
Este o perioadă în care ar trebui să fii cu mult mai inspirat pentru a finaliza unele sarcini personale. Spre seară, e indicat să te concentrezi îndeosebi pe proiecte ce necesită o gândire detaliată. În contextul unei discuţii cu un prieten, te poţi bucura de o poziţie aparte dacă hotărăşti să dezvălui unele adevăruri. Ai tendinţa să fii destul de critic astăzi. Nu accepta să îţi asumi responsabilităţile altor persoane.


Gemeni
Astăzi eşti destul de optimist în toate mişcările pe care le faci şi este posibil să ai ocazia să dai un nou sens unui scop pe care îl urmăreşti. Atenţie la hotărârile pe care le iei astăzi întrucât, fără să vrei, e posibil să deranjezi anumite persoane din jurul tău. Îţi stabileşti un interval de timp până la începerea unui nou proiect. Spre seară, cineva are ocazia să te pună într-o lumină proastă; evită să dai explicaţii.


Rac
Astăzi poţi juca rolul unui consilier de valoare, cu condiţia să faci o distincţie clară între ficţiune şi realitate. Poţi beneficia de unele informaţii noi ce te pot ajuta în luarea unei decizii. Pari că eşti destul de înţelegător, în contextul în care ceilalţi dau dovadă mai degrabă de egoism şi de nepăsare. Poţi suferi unele traumatisme minore din cauza unei stări de epuizare, prin urmare ia în calcul să te opreşti la timp din unele activităţi.


Leu
Astăzi ar fi indicat să îţi petreci timpul în natură pentru a reuşi să-ţi restabileşti starea de calm interior şi să-ţi îmbunătăţeşti capacitatea de concentrare. Te poţi bucura de noi idei, îţi poţi organiza şi structura gândurile şi poţi consolida o anumită decizie astfel. Cea mai bună variantă de a ajuta un prieten drag este de a-l asculta cu atenţie, evitând să dai sfaturi. În contextul unei adunări sociale, ai ocazia de a cunoaşte oameni noi, potenţiali colaboratori.


Fecioară
O schimbare de decor te va ajuta să vezi lucrurile mult mai clar astăzi. Răsfaţă-te în linişte pentru a atenua o greutate emoţională pe care o resimţi de ceva timp. În zilele ce vor urma, te poţi bucura de o ameliorare a situaţiei financiare, ce te va ajuta să elimini unele griji. Nu încerca să îţi ascunzi sentimentele, în special faţă de persoanele apropiate. Spre seară, eşti tentat să participi la o competiţie sau să petreci o noapte întreagă în oraş.


Balanţă
Astăzi eşti hotărât să duci la îndeplinire tot ceea ce ţi-ai propus. E posibil, spre după-amiază, să vizitezi un loc în care nu ai mai fost şi să ai parte totodată de ceva aventuri interesante. Prioritară pentru tine este securitatea financiară, prin urmare îţi va lua ceva timp pentru a pune bazele unui buget mai realist. Vei căuta variante creative pentru a face ceva bani în plus. E posibil să ai nevoie de mai mult spaţiu astăzi.


Scorpion
Astăzi hotărăşti să-ţi pui la punct situaţia financiară şi, prin urmare, eşti silit să elimini unele cheltuieli inutile şi să-ţi schimbi implicit unele obiceiuri în privinţa cheltuielilor. Vei comunica în mod armonios cu cei dragi şi vei fi inspirat să-ţi evidenţiezi latura creatoare prin artă, scris şi muzică. În cazul tău, energiile psihice sunt destul de puternice în această perioadă, aşa că vei putea pune în practică idei noi.


Săgetător
Astăzi eşti pregătit pentru a depăşi orice situaţie neprevăzută. Este posibil să achiziţionezi lucruri noi, întrucât eşti foarte hotărât să obţii ceea ce vrei la un preţ redus. Te vei bucura de noi idei decorative, pe care le poţi pune în practică în cadrul căminului tău. Creezi un plan detaliat pentru o mutare viitoare sau pentru un eveniment major. Încearcă să îţi păstrezi calmul în cazul în care te confrunţi cu unele probleme emoţionale.


Capricorn
Astăzi ai posibilitatea de a-ţi restabili echilibrul în plan financiar cu un minim de efort. Eşti hotărât să-ţi organizezi sarcinile la locul de muncă şi asta te poate ajuta să priveşti lucrurile cu mai multă claritate în perspectivă. Spre seară, ai ocazia să te întâlneşti cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Evită astăzi extravaganţa sau eventuale scheme financiare riscante. Atenţie sporită în cazul în care călătoreşti.


Vărsător
Astăzi, se pare că eşti optimist şi plin de energie, iar această stare de spirit te inspiră în vederea creării unor noi vise pentru viitor. Un cadou neaşteptat îţi va aminti cât de important eşti pentru cei din jurul tău. Spre seară, apelezi mai degrabă la o gândire practică. Poţi beneficia de unele recompense de pe urma unei asocieri cu un grup organizat. Eşti tentat să recurgi la unele schimbări de imagine astăzi.


Peşti
Astăzi eşti dornic de a urma un nou curs de studiu sau de a te alătura unui grup de creaţie. Ai putea descoperi că ai fondurile necesare pentru a face o achiziţie pe care ţi-o doreai de ceva timp. În cazul în care prietenii te vor solicita în vederea rezolvării unui conflict, le vei oferi o soluţie de compromis, care se dovedeşte a fi corectă şi echilibrată. Ai ocazia să întâlneşti o persoană ce îţi va deveni foarte dragă în viitorul apropiat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS